Türk metal sendikası ve Erdemir birlikte iftar düzenledi

22 Mart 2024 Cuma 10:35

Türk metal sendikası ve Erdemir birlikte iftar düzenledi

Türk metal sendikası ve Erdemir birlikte iftar düzenledi

Türk Metal Sendikası Kdz Ereğli Şubesi ve ERDEMİR’in birlikte düzenlediği iftar programımıza Türk Metal Sendikası Genel Başkanımız Sayın Uysal ALTUNDAĞ,Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya ODABAŞ,Şube Başkanımız Sayın Altan KALFA,ERDEMİR Genel Müdürü Sayın Niyazi Aşkın PEKER,ERDEMİR Genel Müdür Yardımcısı Sayın Sinan BOZKURT,ERDEMİR İnsan Kaynakları Direktörü Sayın Atilla YELBOĞA,Yönetim Kurulumuz,ERDEMİR Yöneticileri,ERDEMİR Baş Temsilcimiz ve Ünite Temsilcilerimiz birlikte katıldı.
Fabrikanın sınırlarını aşarak, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini sergileyen bu özel akşama katkılarından dolayı Genel Başkanımız Sayın Uysal ALTUNDAĞ, Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya ODABAŞ,ERDEMİR Genel Müdürü Sayın Niyazi Aşkın PEKER,ERDEMİR Yöneticilerimiz ve tüm katılımcılara şükranlarımızı sunar,bu güzel geleneğin devamını dileriz.

Yorumlar

GÖNÜLLERİ FETHETMEYE GELİYORUZ

20 Mart 2024 Çarşamba 21:15

GÖNÜLLERİ FETHETMEYE GELİYORUZ

GÖNÜLLERİ FETHETMEYE GELİYORUZ

GÖNÜLLERİ FETHETMEYE GELİYORUZ AK parti Gülüç beldesinde hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Her bir vatandaşıyla birebir temas ederek gönülleri fethetmeye devam ediyor. Gündüzleri teşkilat mensupları ve belediye başkan adayı Kerim Sönmez ve tam kadro meclis üyeleri ile beraber kapı kapı ev ziyaretleri akşamları ise her mahallede ayri iftar ikramıyla gülüç halkiyla beraber olmaya devam ediyorlar.

Yorumlar

Darbe Söylemine Tepki

20 Mart 2024 Çarşamba 21:10

Darbe Söylemine Tepki

Darbe Söylemine Tepki

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’dan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'darbe' söylemine cevabı
DSP Genel başkanı Sayın Önder Aksakal‘ın açıklaması şu şekilde;

CHP Genel Başkanı'nın, gençlerin yapacağı bir darbeye teslim olacağına dair beyanı 100 yıllık Cumhuriyetimizin "demokratik" niteliğine taban tabana zıt bir söylemdir ve bir o kadar vahimdir! Üstüne üstlük ülkenin her türlü sıkıntılı sürecini yaşayarak siyasi tecrübesini beslemiş 40 yaş üstü siyasetçi insanlarını tasfiye önerisi ise faşist Adolf Hitler'in yahudileri "sabun yapma" zihniyetinden daha tehlikelidir.
Bu görüşleri kapsamında kendisini de "40 yaşın üzerinde yeteneksiz, beceriksiz, basiretsiz bir siyasetçi" sınıfında değerledirdiğine göre yapacağı ilk iş öncelikle derhal kendisini tasfiye etmek olmalıdır.
Bu kararıyla Türkiye solunun önündeki en büyük engel de ortadan kalkmış olacak, dolayısıyla bir demokrasi görevini yerine getirmiş sayılacaktır.

Yorumlar

Erdemir ve Zonguldak BEÜ iş birliği protokolü imzaladı

20 Mart 2024 Çarşamba 19:13

Erdemir ve Zonguldak BEÜ iş birliği protokolü imzaladı

Erdemir ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi iş birliği protokolü imzaladı . Türkiye çelik sektörünün lideri Erdemir, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı. Akademisyenler ve sektör uzmanları arasındaki etkileşimin, bilgi ve deneyim paylaşımının artırılmasına katkı sağlayacak olan iş birliği, sürdürülebilir çözümler geliştirmek adına önemli bir platform sunacak.

Sürekli ilerleme ve sürdürülebilir gelişme ilkesi doğrultusunda dünyadaki ve sektördeki güncel gelişmeleriyakından takip eden Erdemir, akademik bilgi ile endüstriyel deneyimin birleştirilerek yenilikçi çözümlerin geliştirilmesikonusunda çalışmalar yürütüyor. Söz konusu hedef doğrultusunda önemli bir adım atan Erdemir, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) ile 20 Mart 2024 tarihinde iş birliği protokolü imzaladı. 

 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile Erdemir Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker arasında rektörlük binasında imzalanan protokolkapsamında, iş sağlığı ve güvenliği ile çevre konularında;ulusal mevzuatlar, ulusal ve uluslararası standartlar çerçevesinde değerlendirmeler yapılması, ortak bilimsel araştırmalar ve eğitim programları düzenlenmesi ve mevcut çalışma disiplinlerinde iyileştirmeler sağlanması amaçlanıyor. Aynı zamanda iş sağlığı güvenliği ve çevre alanlarında, insansız sistemler, dijital ikiz, yapay zeka gibi ileri teknoloji uygulamaları başta olmak üzere etkin ve yenilikçi çözümler üretilmesi hedefleniyor. 

 

Akademisyenler ve sektör uzmanları arasındaki etkileşimin, bilgi ve deneyim paylaşımının artırılmasına katkı sağlayacak olan iş birliği, sürdürülebilir çözümler geliştirmek adına önemli bir platform sunacak.

Yorumlar

Duyarlı davranış

20 Mart 2024 Çarşamba 09:33

Duyarlı davranış

Duyarlı davranış

İş makinesi operatörü, dün akşam işi bitirdikten sonra Erdemir otoparkına park ettiği iş makinesinde beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. Sabah işe gittiğinde, iş makinesinin içinde bir kedinin yavrularını taşıdığını fark eden operatör, büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Siyah renkli bir kedinin, operatörün açık bıraktığı camdan içeriye girerek iş makinesini yuva haline getirdiğini gören operatör, önce şaşkınlık yaşadı. Daha sonra, anne kediye ve yavrularına zarar vermeden yaklaşarak onlara yemek verdi. Sonrasında ise yavruları daha güvenli bir ortama taşıyabilmek için bir kutuya koyarak dikkatlice işlem yaptı. Operatörün bu nazik davranışı, hayvan sevgisi ve duyarlılığıyla takdir topladı.

Yorumlar