Tümer Özenç, hayatını kaybetti.

6 Nisan 2024 Cumartesi 17:08

Tümer Özenç, hayatını kaybetti.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'nın en genç genel müdürlerinden biri olan mühendis Tümer Özenç, hayatını kaybetti.

1984 yılında Turgut Özal döneminde fabrikanın en genç genel müdürü olarak atanmış olan mühendis Tümer Özenç, vefat etti.

Tümer Özenç'in cenazesi 7 Nisan Pazar günü Üsküdar Şakir Camii'nde öğle namazının ardından Anadolu Kavağı Mezarlığı'na defnedilecek.

TÜMER ÖZENÇ: Yaşamı ve Kariyeri 1958 yılında Kurtuluş Lisesi'nden birinci olarak mezun olan Özenç, daha sonra ODTÜ'ye kabul edildi. Etibank sınavını kazanarak Almanya'da bulunan Aachen Teknik Üniversitesi'ne burslu öğrenci olarak giden Özenç, ülkeye döndükten sonra 9 yıl boyunca alüminyum tesislerinde çalıştı. Özenç, 1984 yılında Turgut Özal döneminde Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'na en genç genel müdür olarak atandı.

 
 
 
 
 
Yorumlar

POSBIYIK, BAŞKAN YARDIMCILARINI ATADI

5 Nisan 2024 Cuma 15:57

POSBIYIK, BAŞKAN YARDIMCILARINI ATADI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, mazbatasını aldıktan sonra 6. döneminde görev yapacak başkan yardımcılarını atadı. Siyasi başkan yardımcılığı görevine CHP Belediye Meclis Üyeleri Çetin Yiğit ve Gökhan Günay atandı. Oğuz Cömert, Selma Açıkgöz ve Atilla Bulak’ın başkan yardımcılığı görevleri devam edecek.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı görevine 6.kez seçilen Başkan Halil Posbıyık, mazbatasını alıp görevine başlamasının ardından ilk atamalarını gerçekleştirdi.
Başkan Posbıyık, siyasi başkan yardımcılığı görevine CHP Belediye Meclis Üyeleri Çetin Yiğit ve Gökhan Günay’ı atadı.
Atamanın ardından Yiğit ve Günay, Başkan Posbıyık’a gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından görevlerine başladı.
2019-2024 döneminde memur kadrosundan başkan yardımcılığı görevini sürdüren Oğuz Cömert, Selma Açıkgöz ve Atilla Bulak, yeni dönemde de başkan yardımcılığı görevine devam edecek.
Yorumlar

BOZKURT VE ALT YAPI BAKANI BİR ARAYA GELDİ

5 Nisan 2024 Cuma 15:31

BOZKURT VE ALT YAPI BAKANI BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti Zonguldak milletvekili Saffet Bozkurt Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret etti.

Saffet Bozkurt şunları dile getirdi;
"Bir buçuk aylık seçim maratonunun ardından bölgemizde yapımı eden Ereğli-Devrek yolu, KDZ. Ereğli, Alaplı çevre yolunda gelinen son durum ve yapılacak olan projeler ile ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret ederek istişarelerde bulunduk."

Yorumlar

OYKA Kağıt Fabrikası’nda grev sona erdi

3 Nisan 2024 Çarşamba 21:04

OYKA Kağıt Fabrikası’nda grev sona erdi

Türkiye'nin faaliyet gösteren tek entegre kraft kağıt fabrikası olan OYKA’da uzlaşma sağlandı, işçiler yedi gün önce başlattıkları grevi sonlandırdı. OYKA yönetimi ve Selüloz-İş Sendikası arasında gerçekleştirilen görüşmelerin sonucunda çalışanlar yarın sabah iş başı yapacak

OYAK Grubu Şirketleri bünyesinde faaliyetlerini sürdüren OYKA Kağıt Fabrikası çalışanlarının 28 Mart tarihinde başlattığı grev sona erdi. OYKA ve sendika arasında uzlaşma sağlandığı açıklandı.

 

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki önemli sanayi tesislerinden OYKA Kağıt Fabrikası çalışanları, toplu iş sözleşmesi görüşmelerindeki anlaşmazlık üzerine 28 Mart’ta grev kararı almıştı. Karar sonrasında devreye giren OYKA yöneticileri ve Selüloz-İş (Türkiye Selüloz Kağıt, Ağaç ve Mamulleri İşçileri Sendikası)temsilcilerinin yaptığı görüşmelerin ardından taleplerle ilgili mutabakata varıl ve işçiler yedi gün öncebaşlattıkları greve son verdilerTaraflar arasında dün imzalar atıldı. OYKA Kağıt Fabrikası çalışanları yarın sabah iş başı yapacak.

Yorumlar

Celil Uzundan cumhurbaşkanına sitem

1 Nisan 2024 Pazartesi 20:42

Celil Uzundan cumhurbaşkanına sitem

Celil Uzundan cumhurbaşkanına sitem Ak parti Zonguldak kurucu il başkanı Celil Uzun sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sitem etti. Adeta içini döktü kurucuları yok saydınız.

Sayın cumhurbaşkanım daha önce seçim kaybeden genel merkezle devam ettiniz partinin kurucularını yok saydınız etrafınızda kibir abidelerini göremediniz marketleri bir türlü kontrol edemediniz size oy vermeyenleri paraya boğdunuz emekliyi unuttunuz teşkilatlarınız çok zayıf kaldı mhp ye çok güvendiniz bize etrafınızdaki kibir abidelerine baktınız bunu size defalarca sokağın sesi olarak ilettik ama olmadı malesef çöl üzgünüz hayallerimiz yıkıldı şimdi o kibir abideleri kaçacaklar ama biz buradayız yazık illerden sorumlu bütün danışmanlar size yanlış bilgi verdi malesef.

Yorumlar