Kaza yaptı, ortalıklardan kayboldu…

20 Temmuz 2018 Cuma 10:43

Kaza yaptı, ortalıklardan kayboldu…

Kaza yaptı, ortalıklardan kayboldu…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kaza yapan motosiklet sürücü kayıplara karıştı. Kazada yaralandığı öğrenilen sürücünün bulunması için çalışma başlattı.

Olay Ofis yolunda meydana geldi. İddiaya göre 67 AAF 61 plakalı motosiklet sürücüsü yolda ki bariyerlere çarptı. Kazada yaralanan sürücü motosikletini bırakarak kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis, çevrede yaralı sürücüyü aradı. Görgü şahitlerinin sürücünün kaçtığını söylemesi üzerine trafik ekipleri kazaya karışan motosikleti yedi emin parkına kaldırdı. Hazırlanan tutanağın ardından ekipler olay yerinden ayrılırken, karakol ekipleri motosiklet sürücünün bulunması için çalışma başlattı.

Yorumlar

Ereğli’de DEAŞ operasyonu 1’i yaralı 4 kişi gözaltına alındı

20 Temmuz 2018 Cuma 10:37

Ereğli’de DEAŞ operasyonu 1’i yaralı 4 kişi gözaltına alındı

Ereğli’de DEAŞ operasyonu 1’i yaralı 4 kişi gözaltına alındı

Ereğli’de DEAŞ operasyonu… 1’i yaralı 4 kişi gözaltına alındı…

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ile Ereğli Terörle Mücadele büro amirliği ekipleri tarafından düzenlenen DEAŞ operasyonunda biri yaralı biri kadın toplam 4 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, evlerinde yapılan arama ve alınan doktor raporunun ardından Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Operasyon ilçeye bağlı kepez Mahallesi 2 nolu Çetin Emeç Sokak numara 15/1 numaralı evde yapıldı. İddiaya göre İstanbul’dan yaralı olarak Ereğli’ye gelen DEAŞ üyesi olduğu iddia edilen Suriye vatandaşının ihbarını alan Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ile Ereğli Terörle Mücadele büro amirliği ekipleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlka Mücadele Büro Amirliği, Asayiş Büro Amirliği, Karakol ekipleri ve Yunus Timleri ile birlikte ağır silahlarla eve baskın düzenledi. Ekiplerin evde uzun süren arama çalışmasının ardından biri kadın ve birisi yaralı 4 kişi gözaltına alındı. Zanlıların pasaport, telefon, elektronik cihaz ve flaş belleklerine el konulduğu öğrenildi. Ereğlİ Devlet hastanesinden alınan doktor raporunun ardından zanlılar Zonguldak İl emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu'da düzenlenen operasyona bizzat gelerek operasyonu yönetti.

Yorumlar

SİLAHLI SALDIRI… AYAĞINDAN VURULDU …

19 Temmuz 2018 Perşembe 20:39

SİLAHLI SALDIRI… AYAĞINDAN VURULDU …

SİLAHLI SALDIRI… AYAĞINDAN VURULDU …

SİLAHLI SALDIRI…
AYAĞINDAN VURULDU …


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu ayağından yaralandı.

Olay Müftü Mahallesi İstanbul Yol ayrımı Caddesinde bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre kahvede oturan H.K henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ayağından vurulan H.K olay yerine gelen 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından özel hastaneye kaldırıldı.

Polis olay ile ilgili yaptığı araştırmada silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen A.K’yi olayda kullandığı 9 mm çapındaki silahı ile birlikte gözaltına aldı.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar

Belediye Meclisi toplandı

19 Temmuz 2018 Perşembe 20:38

Belediye Meclisi toplandı

Belediye Meclisi toplandı

Belediye Meclisi toplandı
Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantılarından ikinci ve son birleşimi gerçekleştirildi. Belediye Meclisinin bir sonraki toplantısı Eylül ayında gerçekleştirilecek.
Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı Olağan Toplantılarının ikinci ve son birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında, Atatürk Kültür Merkezi Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Partili üyelerden Sabri Dinç, CHP’li üyelerden Osman Yavuz ve Kemal özer mazeretleri dolayısıyla katılmadı. Toplantıda beş gündem maddesi görüşüldü.
Gündem gereği, Resmi Kurumlara ait ilçenin çeşitli mahallelerinde bulunan parsellere ilişkin imar tadilat talepleri ve şahıslara ait imar tadilat taleplerine ilişkin iki gündem maddesi İmar Komisyonuna havale edildi.
Mülkiyeti Belediyeye ait Kavaklık, Kepez, Kışla, Yenimahalle, Sarıkorkmaz ve Ömerli mahallelerinde bulunan yedi ayrı parselin satış veya takasına ilişkin gündem maddesi de imar komisyonuna havale edildi.
Süleymanlar Mahallesinde bulunan Cehennemağzı mağaralarının Karabük Kültür Varlıkları Koruma Kurulu kararı gereği 1. Derece SİT alanı olarak 1 bölü beş bin nazım imar ve 1 bölü bin uygulama imar planına işlenmesine ilişkin komisyon raporu ad okunmak suretiyle oybirliğiyle kabul edildi.
Karadeniz Ereğli Atatürk Şehirlerarası Otobüs Terminali Yönetmeliğinin 23. Maddesinde değişiklik öngören teklif mecliste kabul edildi. Buna göre, terminalin ortak kullanım alanlarının gelirlerinin tahsilatını gerçekleştiren Ereğli Belediyesi, aynı zamanda aydınlatma, güvenlik gibi ortak giderleri de üstlenecek.
Belediye Meclisi daha önce alınan karar gereği Ağustos ayında tatile çıkacak. Buna göre bir sonraki toplantı Eylül ayının ilk Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Yorumlar

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI…

19 Temmuz 2018 Perşembe 20:33

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI…

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI…

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI… KAZA GÖRÜNTÜLERİ SAYESİNDE SERBEST KALDI…
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Halk otobüsünün çarptığı yaya hayatını kaybetmişti. Yaşanan o anlar halk otobüsünün kamerasına saniye saniye yansırken, kameraya yansıyan görüntülerde yaşlı adamın kamyonetin önünden yola çıktığı görülüyor.
Geçtiğimiz günlerde Ereğli Devrek yolunda meydana gelen olayda Ercan T. (30) idaresinde ki 67 M 8056 plakalı halk otobüsü yolun karşısına geçmek isteyen ve Alzheimer hastası olduğu öğrenilen 86 yaşında ki Dursun Ali Sesli’ye çarpmış, yaşlı adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Yaşanan kaza anı Halk otobüsünün güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde yaşlı adamın kamyonetin önünden yola çıktığı halk otobüsü sürücüsü Ercan T. nin kornaya basarak sol şeride kaçtığı ancak buna rağmen yaşlı adama çarptığı görülüyor. Bu sırada yolda duran kamyonet sürücüsünün kazayı görmesine rağmen olay yerinden uzaklaştığı kameralara yansıyor.

Yorumlar