KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA GÖREV BÖLÜMÜ AÇIKLANDI

13 Haziran 2019 Perşembe 10:17

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA GÖREV BÖLÜMÜ AÇIKLANDI

Geçtiğimiz günlerde kongresini gerçekleştiren Kdz.Ereğli Belediyespor yönetim kurulu yaptığı toplantıda görev bölümünü gerçekleştirdi.

Futbol başta olmak üzere birçok branşta faaliyetlerini sürdüren Kdz.Ereğli Belediyespor’da yeni seçilen yönetim kurulu 2. Başkan İhsan Yazıcıoğlu başkanlığında toplandı. Yapılan toplantıda görev bölümü şu şekilde oluştu;
Başkan Halil Posbıyık 
2. Başkan İhsan Yazıcıoğlu 
As Başkan Tahsin Tanyıldız
As Başkan Tarkan Atik 
As Başkan Sertan Kuzu 
Genel Sekreter Satılmış Yiğit 
Sayman Recep Köksal
Mali İşler ve Tesis Sor. Murat Çetinel 
Genel Kaptan Metin Özakın
Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Sarı 
Bayan Takımı Sorumlus Ömer Faruk Varlık 
Altyapı Sorumlusu Tunç Asker Cangüder
İletişim ve Medya Serkan Aydemir
Ulaştırma Sorumlusu Hüseyin Ağlar 
Ulaştırma Sorumlusu Salih Topaloğlu 
Federasyon ve Dış İlişkiler Yakup Köroğlu
Sponsorluk ve Reklam Sorum. İsmail Altay – Bayram Özkayıkçı

Yorumlar

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR’A YENİ YÖNETİM

11 Haziran 2019 Salı 21:07

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESPOR’A YENİ YÖNETİM

Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü Derneği’nin olağan genel kurulunda yeni yönetim belirlendi. Kulüp Başkanı ve Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediyespor’u iyi noktalara getirmek için hedefleri olduğunu ve bölge gençlerine ağırlık vereceklerini söyledi.

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ile Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ın katıldığı kongreye Belediyespor üyeleri ve taraftarları ilgi gösterdi. Kongrede önceki dönem faaliyet ve denetim raporları ibraz edilerek oy birliğiyle kabul edildi.

YAZICIOĞLU:BU YÖNETİM BELEDİYESPOR’U LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYACAK

Belediyespor As Başkanı seçilen İhsan Yazıcıoğlu, yaptığı konuşmada başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek; “Bu sezon şehrimizde; sanayici, esnaf ve diğer arkadaşlarımızla beraber yeni bir yönetim oluşturduk. Bu yönetim el birliği ile, hep beraber Kdz. Ereğli Belediyespor'u layık olduğu yerlere taşıyacaktır. Yeni dönem Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü’müz için, şehrimiz için, halkımız için hayırlı olsun” dedi.

POSBIYIK: YENİ BİR ANLAYIŞLA YOLA ÇIKIYORUZ

Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık ise yeni dönemde yeni bir anlayışla yola çıktıklarını söyledi. Başkan Posbıyık; “Geçmiş dönem günahı ile sevabı ile geçti, bu konular üzerinde durmuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz, saygılarımızı sunuyoruz. Bu sene yeni bir anlayışla yola çıktık. Bu konuda Ereğli'de yaşayan tüm yurttaşlarımızla beraber, arkadaşlarımızla beraber şeffaf bir şekilde yola çıkıyoruz. Asla siyaset olayını ortaya koymadan, sen ben olayını ortaya koymadan Ereğli'ye yaraşır tarzda, şeffaf bir anlayışla; bu kulübün hesabını, kitabını, girdisini, çıktısını, alınan bağışları, harcanan paraları anında kamuoyuna bildirerek bir yönetim anlayışı ve kafa yapısı ile yola çıkıyoruz. Bunun teminatı hem sizlersiniz hem de benim. Piyasada bu kulüp söylentilerle çok yıpratılmıştır. Hatasıyla sevabıyla geçmişte hizmet edenlere teşekkür ediyorum” dedi.

-BÖLGEMİZ GENÇLERİNE AĞIRLIK VERECEĞİZ-

Başkan Posbıyık, bölgenin gençlerine yeni dönemde ağırlık vereceklerini ve amatör spor kulüplerine de destekçi olacaklarını belirterek şunları söyledi;

“Bu dönem elini taşın altına koyan az önce isimlerini duyduğunuz çok değerli arkadaşlarımız var. Hiçbir siyaset ayrımı gözetmeksizin, sen ben meselesini ortaya koymadan sadece Ereğli Belediyespor'un, Ereğli halkının mutluluğu için hep beraber bir araya geldik, el ele verdik. Ekonomik sıkıntının olduğu bir dönemde herkes kolay kolay taşın altına elini koymaz. Ben bu yürekli arkadaşlarıma, yönetim kuruluna, işin içine giren arkadaşlarıma Ereğli halkı adına şükranlarımı sunmak istiyorum.

İnançla yola çıkıyoruz, büyük laflar etmiyoruz ama tabi ki hedefsiz insan olmaz. Mutlaka bizim de bir hedefimiz var. Ereğli Belediyespor sadece bir futbol takımı değildir. Bir futbol takımı hareketi olarak bakmamak lazım. Farklı branşta spor yapan çok dallarımız var. Bütün branşlara aynı ölçüde hizmet vermeye çalışacağız. Bu takımın başarılı olması için amatör spor kulüplerinin güçlendirilmesi gereklidir. Belediyespor, Ereğli Belediyesi amatör spor kulüplerine de her zamankinden daha fazla sahip çıkacağından herkes emin olabilir. Yeni dönemde bölgemizde spor yapan, elinden tutulduğunda iyi noktalara gelebilecek bölgemizin gençlerine ağırlık vereceğiz”

ÇORUMLUOĞLU: BAŞARILAR DİLİYORUM

Çorumluoğlu; “Bugün seçilen ve oluşturulan yeni yönetimimize başarılar diliyorum. Futbol sporun içerisinde; hem yapılması,  hem fiziki zorlukları hem de uğraşılan kitle bakımından en zorudur. Değerli yönetici arkadaşlarımız sizin eliniz her zaman açık olursa millet bunu  görürse onu söyler ama siz avucunuzu kapattığınız zaman sizin için her şeyi söylerler. Hatalı transferler yapılmış olabilir, hatalı paralar ödenmiş olabilir, para toplanamamış olabilir ama her şeyiniz açık, şeffaf olduktan sonra Ereğli'deki hiçbir kimse size hiçbir şey söyleyemez. Ticaretin yavaşladığı dönemde yönetime girmek, para vermek hakikaten tebrik edilecek bir husustur. Ereğli’de kenetlenildiği zaman başarılı olunacağına inanıyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

 

YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Halil Posbıyık, İhsan Yazıcıoğlu, Ahmet Türk, Tasin Tanyıldız, Salih Topaloğlu, Tarık Latif, Ahmet Sarı, Yaşar Eroğlu, Eyüp Bayram, Metin Özakın, Yılmaz Yalçın, Yakup Köroğlu, İbrahim Sezer, Mustafa Toprak, Fevzi Turan, Bayram Özkayıkçı, Bekir Çaygeç, Ercan Yıldırım, Murat Ünlü, Kerim Sağlam, İsmail Altay, İbrahim Sağ, Satılmış Yiğit, Sertan Kuzu, Tarkan Atik, Adil Korkmaz, Ersin Kaya, İsmail Yalçın, Ömer Faruk Varlık, Faruk Deniz, Halit Aydın, Recep Köksal, Tunç Asker Cangüder, Oğuz Cömert, Murat Çetinel, Hüseyin Ağlar, Sezgin Okumuş, Serkan Aydemir ve Burak Demirören.

Yorumlar

Saha savaş alanına döndü...

8 Haziran 2019 Cumartesi 21:09

Saha savaş alanına döndü...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bağlı Kurtlar köyünde köy sahasında oynanan dostluk turnuvasında iki takım oyuncuları ve taraftarları birbirine girdi. Taşlı, sopalı kavgayı Jandarma ekipleri havaya ateş ederek ayırmaya çalıştı.

 

Kurtlar köyünde düzenlenen dostluk turnuvasında karşı karşıya gelen Abdi Köyü ile Üveyikli spor karşılaşmasında birbirine sert giren her iki takım oyuncusu, birbirinin üzerine yürüyerek tartışmaya başladı.  İki takım oyuncuları hakem tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı. Sahanın dışına çıkan iki oyuncu kısa süre sonra yeniden kavgaya başlayınca diğer oyuncular ve taraftarlar da kavgaya karıştı. Bir anda ortalık savaş alanına dönerken, kavgaya müdahale etmek isteyen Jandarma ekipleri havaya ateş açtı. Buna rağmen taraflar ayrılmayınca sahaya takviye ekip istendi. Takviye ekibin gelmesi ile saha tamamen boşaltıldı. Olayda bazı sporcuların ve taraftarların yaralandığı ve hastaneye giderek tedavi oldukları öğrenildi. Yaşanan o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonları ile saniye saniye görüntülendi.

 

Güncel tüm haber ve içeriklerimizi www.karatrenhaber.com adresinden takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Sücüllü Yalıboyu 1. Amatör Küme’de…

20 Mayıs 2019 Pazartesi 13:43

Sücüllü Yalıboyu 1. Amatör Küme’de…

Sücüllü Yalıboyu 1. Amatör Küme’de…

Karadeniz Ereğli’de bu sene kurulan ve 2. Amatör Futbol Ligi’nde top koşturan Sücüllü Yalıboyuspor,  yükselme maçında Cuma Spor Kulübü takımıyla kıran kırana bir karşılaşmanın ardından 1. Lige yükseldi.  Kulüp Başkanı İsmail Erdem, “Kurulduğumuz sene şampiyon olmamızın mutluluğu anlatılmaz. Sporcu arkadaşlarıma ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum” dedi.

Karadeniz Ereğli 2. Amatör Yükselme müsabakasında Sücüllü Yalıboyuspor ile Cumaspor Beyçayırı Stadı’nda karşı karşıya geldi. İlk dakikalardan itibaren çekişmeli geçen maçın 7. Dakikasında Sücüllü Yalıboyu ekibinden Erkan Turan, takımını öne geçiren golü attı. Golün ardından Cumaspor tüm hatlarıyla beraberlik golü için akınlarını sıklaştırırken, Sücüllü Köyü ekibi kontrataklarla karşılık verdi. İlk yarı 1-0 Sücüllü Yalıboyuspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda Cuma ekibinin daha istekli olduğu gözlendi. Karşılaşmanın 55. Dakikasında gelişen bir pozisyonda Sücüllü ekibinden  Adem Korkmaz Kırmızı kart ile oyun dışı kalmasının ardından, Cuma ekibi daha da atak bir oyun sergilemeye başladı. Ancak Sücüllü defansı ve kaleci Alican Gür atakları durdurmayı başardı. Karşılaşmanın 85. Dakikasında Sücüllü kalesi önünde gelişen bir pozisyonda, top defanstan Samet Aydın’ın ayağına çarparak ağlarla buluştu.  Aydın’ın kendi kalesine attığı golle durum 1-1 oldu. Karşılaşmanın normal süresi bu skorla sona erdi.

SONUCU PENALTILAR BELİRLEDİ

Uzatma dakikalarında da iki takım da gole ulaşamayınca, penaltılara geçildi. Sücüllü Yalıboyu ekibi sıra ile kullanılan penaltıların tamamını gole çevirirken,  Cumaspor sadece ilk penaltıyı gol olarak kayda geçirebildi.  Cumaspor’un ikinci penaltısını Sücüllü Kalecisi Alican Gür kurtarırken, üçüncü penaltı da kalenin dışına gitti.  4. Penaltı atışının sonucunda hakem, şampiyonun Sücüllü Yalıboyu olduğunu ilan etti.  Karşılaşma 4-1 sonuçlanan penaltı atışlarının ardından, 5-2 Sücüllü Yalıboyu lehine sona erdi.

Bu sonuçla, Kandilli Belediyespor’un ardından Sücüllü Yalıboyuspor Kdz Ereğli 1. Amatör Lig’e yükselen ikinci takım oldu.

ERDEM: “ÇOK EMEK VERDİK!”

Sücüllü Yalıboyu Spor Kulübü Başkanı İsmail Erdem, maçın ardından yaptıkları açıklamada, 2. Amatör Lig’i şampiyon tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “bu şampiyonluğu, bugün bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza armağan ediyorum.   Şampiyonluğumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gelmesinin de özel bir anlamı olduğunu düşünüyorum.  Takımımızı ligin başlamasına çok kısa bir süre kala kurduk.  Çok emek verdik,  emeklerimizin karşılığını bulmasından ötürü Allah’a şükrediyorum. Sahada mücadele eden futbolcularımıza, onları yetiştiren teknik heyetimize, bize her zaman destek veren muhtarımız Hasan Kural’a ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Erdem, bundan sonraki hedefleri ile ilgili olarak da, “Yönetim ve teknik heyetle bir araya gelerek bundan sonraki yol haritamızı belirleyeceğiz.  Şu anda şampiyonluk sevincimizi yaşamak istiyoruz. Gençlerimizin spor yapabilmesini, iyi bir sporcu kadar iyi birer insan olmasını istediğimiz için bu kulübü kurmuştuk. Yine aynı çerçevede sporcu yetiştirmek istiyoruz. 1. Amatör’de de başarılı olmak için gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kulübün teknik heyetinden Recep Sağır da “Çalıştık ve başardık. Lig başlamasına 10 gün kala kurulan takımımız ilk senesinde şampiyon olduk. Bu emeği olan başta yönetim kurulumuza, değerli antrenör arkadaşım Adnan Zeren'e, futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Antrenörlük hayatıma şampiyonlukla başlamanın gururu anlatılmaz” dedi.

Sücüllü Yalıboyuspor, şampiyonluk kupasını seyircilerin tezahüratları arasında aldı.

 

Güncel tüm haber ve içeriklerimizi www.karatrenhaber.com 'dan takip edebilirisiniz.

Yorumlar

Bir Şampiyonluk Daha!

20 Mayıs 2019 Pazartesi 12:44

Bir Şampiyonluk Daha!

Bir Şampiyonluk Daha!

Önce U-19 takımını şampiyon yapan Balıspor şimdi de U-16 takımının adını şampiyonluğa yazdırdı. Diş Hekimi Osman Yavuz'un Başkanlığı'nı üstlendiği Balıspor bu başarıyla U-16 Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Galibiyetin ardından gelen kupayla genç sporcular hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Güncel tüm haber ve içeriklerimizi www.karatrenhaber.com 'dan takip edebilirisiniz.

Yorumlar