Sücüllü Yalıboyu 1. Amatör Küme’de…

20 Mayıs 2019 Pazartesi 13:43

Sücüllü Yalıboyu 1. Amatör Küme’de…

Sücüllü Yalıboyu 1. Amatör Küme’de…

Karadeniz Ereğli’de bu sene kurulan ve 2. Amatör Futbol Ligi’nde top koşturan Sücüllü Yalıboyuspor,  yükselme maçında Cuma Spor Kulübü takımıyla kıran kırana bir karşılaşmanın ardından 1. Lige yükseldi.  Kulüp Başkanı İsmail Erdem, “Kurulduğumuz sene şampiyon olmamızın mutluluğu anlatılmaz. Sporcu arkadaşlarıma ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum” dedi.

Karadeniz Ereğli 2. Amatör Yükselme müsabakasında Sücüllü Yalıboyuspor ile Cumaspor Beyçayırı Stadı’nda karşı karşıya geldi. İlk dakikalardan itibaren çekişmeli geçen maçın 7. Dakikasında Sücüllü Yalıboyu ekibinden Erkan Turan, takımını öne geçiren golü attı. Golün ardından Cumaspor tüm hatlarıyla beraberlik golü için akınlarını sıklaştırırken, Sücüllü Köyü ekibi kontrataklarla karşılık verdi. İlk yarı 1-0 Sücüllü Yalıboyuspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda Cuma ekibinin daha istekli olduğu gözlendi. Karşılaşmanın 55. Dakikasında gelişen bir pozisyonda Sücüllü ekibinden  Adem Korkmaz Kırmızı kart ile oyun dışı kalmasının ardından, Cuma ekibi daha da atak bir oyun sergilemeye başladı. Ancak Sücüllü defansı ve kaleci Alican Gür atakları durdurmayı başardı. Karşılaşmanın 85. Dakikasında Sücüllü kalesi önünde gelişen bir pozisyonda, top defanstan Samet Aydın’ın ayağına çarparak ağlarla buluştu.  Aydın’ın kendi kalesine attığı golle durum 1-1 oldu. Karşılaşmanın normal süresi bu skorla sona erdi.

SONUCU PENALTILAR BELİRLEDİ

Uzatma dakikalarında da iki takım da gole ulaşamayınca, penaltılara geçildi. Sücüllü Yalıboyu ekibi sıra ile kullanılan penaltıların tamamını gole çevirirken,  Cumaspor sadece ilk penaltıyı gol olarak kayda geçirebildi.  Cumaspor’un ikinci penaltısını Sücüllü Kalecisi Alican Gür kurtarırken, üçüncü penaltı da kalenin dışına gitti.  4. Penaltı atışının sonucunda hakem, şampiyonun Sücüllü Yalıboyu olduğunu ilan etti.  Karşılaşma 4-1 sonuçlanan penaltı atışlarının ardından, 5-2 Sücüllü Yalıboyu lehine sona erdi.

Bu sonuçla, Kandilli Belediyespor’un ardından Sücüllü Yalıboyuspor Kdz Ereğli 1. Amatör Lig’e yükselen ikinci takım oldu.

ERDEM: “ÇOK EMEK VERDİK!”

Sücüllü Yalıboyu Spor Kulübü Başkanı İsmail Erdem, maçın ardından yaptıkları açıklamada, 2. Amatör Lig’i şampiyon tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “bu şampiyonluğu, bugün bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza armağan ediyorum.   Şampiyonluğumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gelmesinin de özel bir anlamı olduğunu düşünüyorum.  Takımımızı ligin başlamasına çok kısa bir süre kala kurduk.  Çok emek verdik,  emeklerimizin karşılığını bulmasından ötürü Allah’a şükrediyorum. Sahada mücadele eden futbolcularımıza, onları yetiştiren teknik heyetimize, bize her zaman destek veren muhtarımız Hasan Kural’a ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Erdem, bundan sonraki hedefleri ile ilgili olarak da, “Yönetim ve teknik heyetle bir araya gelerek bundan sonraki yol haritamızı belirleyeceğiz.  Şu anda şampiyonluk sevincimizi yaşamak istiyoruz. Gençlerimizin spor yapabilmesini, iyi bir sporcu kadar iyi birer insan olmasını istediğimiz için bu kulübü kurmuştuk. Yine aynı çerçevede sporcu yetiştirmek istiyoruz. 1. Amatör’de de başarılı olmak için gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kulübün teknik heyetinden Recep Sağır da “Çalıştık ve başardık. Lig başlamasına 10 gün kala kurulan takımımız ilk senesinde şampiyon olduk. Bu emeği olan başta yönetim kurulumuza, değerli antrenör arkadaşım Adnan Zeren'e, futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Antrenörlük hayatıma şampiyonlukla başlamanın gururu anlatılmaz” dedi.

Sücüllü Yalıboyuspor, şampiyonluk kupasını seyircilerin tezahüratları arasında aldı.

 

Güncel tüm haber ve içeriklerimizi www.karatrenhaber.com 'dan takip edebilirisiniz.

Yorumlar

Bir Şampiyonluk Daha!

20 Mayıs 2019 Pazartesi 12:44

Bir Şampiyonluk Daha!

Bir Şampiyonluk Daha!

Önce U-19 takımını şampiyon yapan Balıspor şimdi de U-16 takımının adını şampiyonluğa yazdırdı. Diş Hekimi Osman Yavuz'un Başkanlığı'nı üstlendiği Balıspor bu başarıyla U-16 Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Galibiyetin ardından gelen kupayla genç sporcular hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Güncel tüm haber ve içeriklerimizi www.karatrenhaber.com 'dan takip edebilirisiniz.

Yorumlar

Yer SARI gök KIRMIZI oldu…

19 Mayıs 2019 Pazar 22:19

Yer SARI gök KIRMIZI oldu…

Yer SARI gök KIRMIZI oldu…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Galatasaray’ın şampiyonluğun un ardından taraftarlar sokaklara döküldü. Davullu zurnalı kutlamada arabalar sallandı, meşaleler ilçeyi aydınlattı.

Bu akşam Medipol Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek 21. Şampiyonluğunu kazanan Galatasaray’ın sahada ki sevinci Ereğli’ de sokaklara yansıdı. Maçın hemen ardından sokaklara dökülen Sarı Kırmızılı taraftarlar meşalelerle ilçeyi aydınlattı. Şehir merkezinde toplanan taraftar grubu, geçen araçları araya alarak dakikalarca salladı. Şampiyonluğu kutlayan küçük taraftar da eline aldığı davulla araçların önünü keserek şampiyonluğu doyasıya yaşadı. Çekim esnasında açıklamada bulunan Galatasaray taraftarı yaşadığı mutluluğunu ‘Şampiyonluğu hak ettik’ sözleri ile ifade etti. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kutlamalar sırasında geniş güvenlik önlemi aldı.

 

Güncel tüm haber ve içeriklerimizi www.karatrenhaber.com 'dan takip edebilirisiniz.

Yorumlar

Balı Spor U-19 takımı şampiyon oldu.

14 Mayıs 2019 Salı 10:16

Balı Spor U-19 takımı şampiyon oldu.

 

Başkanlığını Diş Hekimi Osman Yavuz'un yaptığı, antrenörlüğünü (Zalad) Fethi Çelikkol'un yaptığı Balıspor, başarılarına bir de U-19 şampiyonluğunu ekledi.

 

Güncel tüm haber ve içeriklerimizi www.karatrenhaber.com 'dan takip edebilirisiniz.

Yorumlar

Genç Futbolcu hayatını kaybetti...

18 Kasım 2018 Pazar 19:16

Genç Futbolcu hayatını kaybetti...

Zonguldak 1. Amatör Küme Ereğli grubunda mücadele eden Gülüç Belediyespor bugün (Pazar) Eleşlerspor ile Alaplı sahasında 14.30'da karşılaştı.

Alaplı Sahası’nda oynanan müsabakanın ilk yarısında Gülüç Belediyesporlu Miraç Bekdaş  top çarpması sonucunda fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan 28 yaşındaki Miraç Bekdaş acilen hastaneye kaldırıldı. Gerekli müdahaleler yapılan Miraç Bektaş kurtarılamazken yaşama gözlerini yumdu. Bu vefat spor camiasında şok etkisi yarattı.

Kaynak: http://www.pusulagazetesi.com.tr

www.karatrenhaber.com olarak Miraç Bekdaş'a Allah'dan rahmet, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar