Yer SARI gök KIRMIZI oldu…

19 Mayıs 2019 Pazar 22:19

Yer SARI gök KIRMIZI oldu…

Yer SARI gök KIRMIZI oldu…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Galatasaray’ın şampiyonluğun un ardından taraftarlar sokaklara döküldü. Davullu zurnalı kutlamada arabalar sallandı, meşaleler ilçeyi aydınlattı.

Bu akşam Medipol Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek 21. Şampiyonluğunu kazanan Galatasaray’ın sahada ki sevinci Ereğli’ de sokaklara yansıdı. Maçın hemen ardından sokaklara dökülen Sarı Kırmızılı taraftarlar meşalelerle ilçeyi aydınlattı. Şehir merkezinde toplanan taraftar grubu, geçen araçları araya alarak dakikalarca salladı. Şampiyonluğu kutlayan küçük taraftar da eline aldığı davulla araçların önünü keserek şampiyonluğu doyasıya yaşadı. Çekim esnasında açıklamada bulunan Galatasaray taraftarı yaşadığı mutluluğunu ‘Şampiyonluğu hak ettik’ sözleri ile ifade etti. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kutlamalar sırasında geniş güvenlik önlemi aldı.

 

Güncel tüm haber ve içeriklerimizi www.karatrenhaber.com 'dan takip edebilirisiniz.

Yorumlar

Balı Spor U-19 takımı şampiyon oldu.

14 Mayıs 2019 Salı 10:16

Balı Spor U-19 takımı şampiyon oldu.

 

Başkanlığını Diş Hekimi Osman Yavuz'un yaptığı, antrenörlüğünü (Zalad) Fethi Çelikkol'un yaptığı Balıspor, başarılarına bir de U-19 şampiyonluğunu ekledi.

 

Güncel tüm haber ve içeriklerimizi www.karatrenhaber.com 'dan takip edebilirisiniz.

Yorumlar

Genç Futbolcu hayatını kaybetti...

18 Kasım 2018 Pazar 19:16

Genç Futbolcu hayatını kaybetti...

Zonguldak 1. Amatör Küme Ereğli grubunda mücadele eden Gülüç Belediyespor bugün (Pazar) Eleşlerspor ile Alaplı sahasında 14.30'da karşılaştı.

Alaplı Sahası’nda oynanan müsabakanın ilk yarısında Gülüç Belediyesporlu Miraç Bekdaş  top çarpması sonucunda fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan 28 yaşındaki Miraç Bekdaş acilen hastaneye kaldırıldı. Gerekli müdahaleler yapılan Miraç Bektaş kurtarılamazken yaşama gözlerini yumdu. Bu vefat spor camiasında şok etkisi yarattı.

Kaynak: http://www.pusulagazetesi.com.tr

www.karatrenhaber.com olarak Miraç Bekdaş'a Allah'dan rahmet, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar

Altınordu FK Futbol Okulu genç yeteneklerini arıyor..

9 Ekim 2018 Salı 11:40

 Altınordu FK Futbol Okulu genç yeteneklerini arıyor..

Altınordu FK Futbol Okulu çalışmalarına hızlı başladı…

Türk Futbolunun Altın Madeni Altınordu FK Futbol Okulları Kdz. Ereğli Futbol Okulu çalışmalarına hızlı başladı.

Türk Futbolunun Altın Madeni Altınorduspor FK “Çocuklarımız Geleceğimiz, İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu” ilkesi ile Kdz.Ereğli Futbol Okulu çalışmalarına Gülüç ’teki Kapalı Halı saha tesislerinde çalışmalarına başladı.

5-13 YAŞ ARASI ÇOÇUKLAR İÇİN FIRSAT

5- 13 Yaş grubu öğrencilerin katıldığı Altınorduspor FK tarafından belirlenen program ile çalışmalarını sürdürecek olan futbol okulunda çalışmalar üç grup halinde başladı.

ALTINORDU’YA GİDECEKLER

Okula katılan öğrenciler yılda en az dört kez Altınordu tesislerine gidecek ve yıl içerisinde çeşitli ulusal ve uluslararası turnuvalara katılacak.

5-13 yaş grubu çocuklarını antrenmandaki heyecanı ve mutluluğu göze çarparken velilerde tribünden çocuklarını takip etti.

Kayıt ve detaylı bilgi almak için 0545 975 1923 nolu telefondan bilgi alabilirler.

Yorumlar

EREĞLİ DÜZCE DEPLASMANINDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

1 Ekim 2018 Pazartesi 10:13

EREĞLİ DÜZCE DEPLASMANINDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

EREĞLİ DÜZCE DEPLASMANINDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

Bölgesel Amatör Lig 10. grupta mücadele eden ve hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda Süper Lig ekibi Antalyaspor’a karşı 3-2 mağlup olmasına rağmen ortaya koyduğu mücadele ile alkış alan Kdz.Ereğli Belediyespor, sezonun ikinci haftasında Düzce deplasmanında konuk olduğu Kaynaşlı Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetti.

Maçın henüz 1. dakikasında Engin Gülle’nin golü ile 1-0 öne geçen eflatun beyazlılar, devreye de bu golün avantajı ile girdi. Perşembe günü oynanan 120 dakikalık Antalyaspor maçının yorgunluğu ikinci yarıda kendini gösterince pozisyon bulmakta zorlanan eflatun beyazlılar, 90+2.dakikada yediği golle deplasmandan 1 puanla döndü.

Grupta  Diğer Sonuçlar

Devrek Belediyespor:  0 Çilimli Belediyespor:  0

Beylerbeyi : 1 Bartınspor 3

Serdivan 1 Beşyüzevler 1

Hendek  Belediyespro : 3 Bursa Zafer:  0

Küçükyalı  Yelken : 2 1877 Alemdağ : 2

Yeşil Bursa : 0 Karasuspor:  3 (Hükmen)

 

Yorumlar