Pazarda tansiyon normal

11 Şubat 2024 Pazar 15:16

Pazarda tansiyon normal

Pazarda tansiyon normal

Pazar günleri gülüçte kuralan pazarda meyve, sebze ve köylü ürünleri satılıyor. Pazardaki başlıca fiatlar şöyle portakal 15, elma 20 ,domates 20 tl ile 49 tl arasında değişiyor taze kabak 40 tl yani fiatların düşük olmadığını söyleyebiliriz ama mevsim şartlarında çok yüksek sayılmaz. Vatandaşlar iki kğ alacakken bir kğ alıyor pazarcı esnafı şatışların normal seviyede olduğunu yani toplam şatışlarda düşüklük yok geçen hafta yüzlü satılan ürün yine yüz kğ satıldığını söylediler .pazarda herkes gerekli olanları aldıkça Fiat istikrarı devam edeceğini belirtti

Yorumlar

Araç uçtu

11 Şubat 2024 Pazar 09:44

Araç uçtu

Araç uçtu

Zonguldakın Alaplı ilçesinde araç ana yoldan uçtu.Ereğli den alaplıya gitmekte olan araç gece saat üçte yol kenarında bulunan erdem yuva marketin hemen yanından yaklaşık 30 metreden aşağıya uçtu. Sürücünün alkollu olduğu öğrenildi. Ayağı kırılan sürücü hastahaneye kaldırıldı polis olayla ilgili soruşturma başladı.

Yorumlar

Mehmet Kabatepe'nin cenaze programı belli oldu

10 Şubat 2024 Cumartesi 19:34

Mehmet Kabatepe'nin cenaze programı belli oldu

Mehmet Kabatepe'nin cenaze programı belli oldu

Bir süre önce geçirdiği kalp krizinin ardından hastaneye kaldırılan İstanbul'da yoğun bakımda tutulan Kabatepe, yaşam savaşını kaybetti.

Demirören Haber Ajansı Ereğli Muhabiri Gazetesi Sinan Kabatepe'nin de ağabeyi olan Mehmet Kabatepe'nin cenazesi programı belli oldu.

Merhum Mehmet Kabatepe’nin cenazesi 11 Şubat 2024 Pazar günü Alaplı Merkez Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Tepeköy Aile Mezarlığında toprağa verilecek.

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Yorumlar

Balbaloğlu akşener ile görüştü

10 Şubat 2024 Cumartesi 15:56

Balbaloğlu akşener ile görüştü

Balbaloğlu akşener ile görüştü

İYİ Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu ve İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i makamında ziyaret etti.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'ne sayılı günler kala İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret eden İYİ Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan seçim çalışmaları hakkında Akşener'e bilgi verdi. Ereğli'deki seçim hazırlıklarının ve yaşanan son gelişmelerin görüşüldüğü ziyaret basına kapalı gerçekleştirildi.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Uzun; Sayın Genel başkanımızın yerel seçimlerle ilgili talimatlarını aldık. Bölgemize en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yorumlar

Ölüm Yolu

10 Şubat 2024 Cumartesi 13:07

Ölüm Yolu

Ölüm Yolu

Zonguldak ın KDZ. Ereğli ilçesi belediye sınırlarında balı mahallesinde çöplük alanı her geçen gün kaymaya devam ediyor buradan başta belediye başkanı ve kaymakamı göreve çağırıyoruz burada ölümler olmadan acil önlem alınmalı felaket başa geldikten sonra dizlerimizi dövmeye gerek yok vatandaşın bu yönde büyük tepkisi var korkularını ve endişelerini haber merkezimize sürekli arıyarak lütfen çözüm bulun sizden başka derdimizi anlatacak bir yer bulamadık dediler

Yorumlar