Mehmet Kabatepe'nin cenaze programı belli oldu

10 Şubat 2024 Cumartesi 19:34

Mehmet Kabatepe'nin cenaze programı belli oldu

Mehmet Kabatepe'nin cenaze programı belli oldu

Bir süre önce geçirdiği kalp krizinin ardından hastaneye kaldırılan İstanbul'da yoğun bakımda tutulan Kabatepe, yaşam savaşını kaybetti.

Demirören Haber Ajansı Ereğli Muhabiri Gazetesi Sinan Kabatepe'nin de ağabeyi olan Mehmet Kabatepe'nin cenazesi programı belli oldu.

Merhum Mehmet Kabatepe’nin cenazesi 11 Şubat 2024 Pazar günü Alaplı Merkez Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Tepeköy Aile Mezarlığında toprağa verilecek.

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Yorumlar

Balbaloğlu akşener ile görüştü

10 Şubat 2024 Cumartesi 15:56

Balbaloğlu akşener ile görüştü

Balbaloğlu akşener ile görüştü

İYİ Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu ve İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i makamında ziyaret etti.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'ne sayılı günler kala İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret eden İYİ Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan seçim çalışmaları hakkında Akşener'e bilgi verdi. Ereğli'deki seçim hazırlıklarının ve yaşanan son gelişmelerin görüşüldüğü ziyaret basına kapalı gerçekleştirildi.
Ziyarete ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Uzun; Sayın Genel başkanımızın yerel seçimlerle ilgili talimatlarını aldık. Bölgemize en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Yorumlar

Ölüm Yolu

10 Şubat 2024 Cumartesi 13:07

Ölüm Yolu

Ölüm Yolu

Zonguldak ın KDZ. Ereğli ilçesi belediye sınırlarında balı mahallesinde çöplük alanı her geçen gün kaymaya devam ediyor buradan başta belediye başkanı ve kaymakamı göreve çağırıyoruz burada ölümler olmadan acil önlem alınmalı felaket başa geldikten sonra dizlerimizi dövmeye gerek yok vatandaşın bu yönde büyük tepkisi var korkularını ve endişelerini haber merkezimize sürekli arıyarak lütfen çözüm bulun sizden başka derdimizi anlatacak bir yer bulamadık dediler

Yorumlar

Demirtaş Gülüç’te İYİ Parti ile gövde gösterisi yaptı.

10 Şubat 2024 Cumartesi 11:49

Demirtaş Gülüç’te İYİ Parti ile gövde gösterisi yaptı.

İYİ Parti'nin 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, Alaplı İlçe Başkanı Recep Gündoğdu, İYİ Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Serdar Akyol, İYİ Parti Gümeli Belediye Başkan Adayı Ramazan Akdeniz ve birçok partili, Gülüç Belediye Başkanı ve belediye başkan adayı Gökhan Mustafa Demirtaş'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Gülüç halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen buluşmada, Başkan Gökhan Mustafa Demirtaş, İYİ Parti yöneticilerini eşi Işıl Demirtaş ile birlikte coşkuyla karşıladı. Başkan Demirtaş, seçim sürecindeki dayanışma ve destekleri için İYİ Parti'ye teşekkür ederken, Gülüç'ün geleceğine dair olan inancını vurguladı.

"Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. İYİ Parti ailesi olarak birlikte Gülüç'ü daha ileri taşıyacağımıza inanıyorum. Seçim sürecinde tüm enerjimizle çalışacak ve Gülüç halkına daha güzel hizmetler sunacağız. Burada bulunan tüm misafirlere şükranlarımı sunuyorum."

Programda yer alan İYİ Parti Alaplı İlçe Başkanı Recep Gündoğdu, İYİ Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Serdar Akyol ve İYİ Parti Gümeli Belediye Başkan Adayı Ramazan Akdeniz de Gülüç'e gösterilen ilgiden memnuniyetlerini dile getirdi.

Başkan Demirtaş, aynı zamanda çarşamba günü düğün salonu karşısında saat 14.00'te gerçekleşecek olan parti teşkilatı ve seçim bürosu açılışına tüm Gülüç halkını davet etti.

Demirtaş’ın ardından söz alan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in talimatları doğrultusunda Gülüç ziyaretini gerçekleştiren İYİ Parti 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu “Değerli belediye başkanım başkanlarım, kıymeti Gülüç’lüler; burada olmaktan çok mutluyuz. Biz de başkanımızın iki dönemdir yapmış olduğu hizmetleri izliyorduk, takip ediyorduk hepsiyle mutluluk ve gurur duyuyorduk. Bundan sonra ki dönemde de yine aynı hizmeti katlayarak vereceğine eminiz. Tekrar başarılar diliyoruz. Hep birlikte çalışacağız, kazanacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan ise konuşmasında Genel Başkanları Meral Akşener’in talimatı ile Gülüç’te seçim startını verdiklerini söyledi. Erdoğan konuşmasında şu sözleri dile getirdi: “Başkanımızın verdiği yetkiyle uzun bir süreç yaşadık. Genel başkanımızın verdiği yetkiyle seçim startını burada vermiş bulunuyoruz. Başkanıma başarılar diliyorum. Bu yolda hep beraberiz ve hep birlikte Batı Karadeniz’i Zonguldak olarak en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Gülüç halkına teşekkür ediyorum.”
Alanda bulunan kalabalık Başkan Demirtaş lehine sloganlar atarak kendisine destek verdi. Demirtaş daha sonra makamında İYİ Parti yöneticileri ile sohbet edip seçim süreci hakkında fikir alış verişinde bulundu.

 

Yorumlar

Türk Metalde Zorunlu Değişiklik

9 Şubat 2024 Cuma 16:11

Türk Metalde Zorunlu Değişiklik

Türk Metalde Zorunlu Değişiklik

TÜRK METAL SENDİKASI’NDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
Nisan 2009 tarihinden bugüne kadar Türk Metal Sendikası Genel Başkanlığı görevini yürüten Pevrul Kavlak, 8 Şubat 2024 tarihi itibariyle sağlık sorunları nedeniyle kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştır.
Türk Metal Sendikası Yönetim Kurulu’nun oybirliği ile aldığı kararla Kavlak’ın yerine Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Uysal Altundağ Genel Başkan olarak seçilmiştir.
Basınımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Yorumlar