Müthiş bir canlı

6 Şubat 2024 Salı 21:34

Müthiş bir canlı

Müthiş bir canlı

Dünyanın en tehlikeli ve deneyimli pilotları. Himalaya kartalı, 11.300 metre yükseklikte uçabilen tek kuştur. Ve inanılmaz bir görüşe sahip olduğu için hedefini 6 kilometreye kadar uzaktan görebilir. Uçuş hızı saatte 240 km'ye ulaşabilir.

Yorumlar

Depremi Unutmadılar

6 Şubat 2024 Salı 19:44

Depremi Unutmadılar

Depremi Unutmadılar

Bugün (6 Şubat 2024) saat 17.45'te Anıt önünde, Emek ve Demokrasi Platformu olarak 

Kdz. Ereğli'li vatandaşlar bir araya gelerek asrın facialarından biri olan 6 Şubat depremini andılar ve basın açıklaması yaptılar. 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Basın açıklaması ve fotolar aşağıda gönderilmektedir. Bilgilerinize sunarız.

 

Saygılarımızla,

 

Kdz. Ereğli Emek ve Demokrasi Platformu adına

TiP Kdz. Ereğli İlçe Örgütü

Yorumlar

Önder Aksakal'dan Kahramanmaraş mesajı

6 Şubat 2024 Salı 13:39

Önder Aksakal'dan Kahramanmaraş mesajı

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal; Kahramanmaraş Merkezli 11 ilimizde yaşanan asrın felaketi ile ilgili anma mesajı yayınladı

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal yayımladığı mesajında;
"Bugün 6 Şubat büyük yıkımın üzerinden geçen bir yılın ardından görüyoruz ki; zaman geçse de acılarımız hiç unutulmuyor. Yüreklerimizde bıraktığı acıyı ilk günkü gibi derinden yaşıyoruz. Kahramanmaraş Merkezli ve 11 ilimizde yaşanan asrın felaketinde yaşamını yitiren yurttaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz." İfadelerini dile getirdi.

Yorumlar

KDZ. Ereğli'de süpriz başkan adayı!

3 Şubat 2024 Cumartesi 23:05

KDZ. Ereğli'de süpriz başkan adayı!

Zonguldak KDZ. Ereğli'de belediye başkanlığı seçimi için süpriz bir adayın Genel Merkez talimatı ile aday olduğu açıklandı.

Saadet Partisi Genel Merkez'in talimatı doğrultusunda KDZ. Ereğli Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Musa Kumaş oldu. Adaylığının açıklanmasının ardından ilk açıklamayı Elmas Televizyonu'na yapan Kumaş, "Erbakan hocaya borcumuz ve sözümüz var." dedi, oy dileklerinde bulundu.

Yorumlar

Yol kenarındaki moloz ve atıklar tepkilere neden oldu

3 Şubat 2024 Cumartesi 12:57

Yol kenarındaki moloz ve atıklar tepkilere neden oldu

Hastane yolunda rastgele dökülen moloz yığınları ve çöpler, sürücülerin tepkisini çekmeye devam ediyor.

Bu yol belen mevkiinde yaşayan vatandaşlar ve ana yoldan ulaşım sağlayan sürücüler için bir çevre yolu niteliğinde, ancak yol kenarları şu an tamamen molozlar ve atıklarla dolmuş vaziyette. Araç sürücüleri çevreye zarar veren hafriyat kamyonlarına ve inşaat firmalarına ceza kesilmesi ve molozların temizlenmesi talebinde bulunuyor. Vatandaşlar, belediyenin denetimsizliği nedeniyle yol kenarlarının çöplüğe dönmesine tepki göstererek, çevre katliamını gerçekleştirenlerin bulunup cezalandırılmasını istiyor. Ayrıca, çöplerin kaldırılması ve atıkların yol kenarına dökülmesine karşı caydırıcı cezaların getirilmesini ve bu bilinçsiz davranışa son verilmesini yetkililerden talep ediyor.
Vatandaşlar, yetkililerden yardım isteyerek çöplerin kaldırılmasını, ayrıca çöp ve hafriyat gibi atıkların yol kenarına dökülmesinin önüne geçilmesi için caydırıcı cezaların kesilmesini ve bu bilinçsiz harekete bir an önce son verilmesini istedi. Bu durumun çevresel risklere yol açtığını ve toplum sağlığını tehdit ettiğini vurgulayarak, bu sorununa kalıcı çözümler üretilmesi gerektiğini belirttiler. Gerekiyorsa Çevre ve Şehircilik Bakanlığından da yardım alınıp bu yolun bir an önce temizlenmesi gerektiğini belirttiler.

Yorumlar
  • Seyfettin özhan
    4 Şubat 2024 Pazar 13:30

    Buranın temizlenip hafriyat dökulmesinin tek önlemi yolun asvaltlanıp otoyol kenarlarındaki çelik bariyer le kapatılmasını istiyoruz belenli olarak bu yolun kenarındaki atıkları bizim misafirlerimiz çoluk çocuğumuz görmek zorunda deyilki