Kara Kartal ara vermeden çalışıyor

25 Ağustos 2018 Cumartesi 20:20

Kara Kartal ara vermeden çalışıyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde Partizan ile olan maçının ardından ara vermeden İstanbul’a döner dönmez Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Sırbistan temsilcisi Partizan ile karşılaşan Beşiktaş, İstanbul’a döner dönmez Antalyaspor ile Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Vodafone Park’ta oynayacakları maçın hazırlıklarına ara vermeden bu sabah yaptığı antrenman ile başladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yönetiminde dinlenme, kondisyon ve taktik çalışan siyah-beyazlılarda Partizan-Beşiktaş maçında forma giye futbolcular salonda yaptıkları rejenerasyon çalışması ile antrenmanı tamamladı. Maçta oynamayan diğer futbolcular ise, ısınma ve istasyon koşuları ile streching çalışması yaparak antrenmana başladı.

Basına kapalı olarak 1 buçuk saat civarı süren antrenmanda Kara Kartallar, pas ve 5’e 2 çalışması ile minik kale maç yaptılar. Yarım sahada çift kale maç yapan Beşiktaşlı futbolcular, şut çalışması ile antrenmanı tamamladı.

İlk iki maçın galibi Kara Kartal

Ligin ilk iki maçını kazanan Beşiktaş, Süper Lig’in üçüncü haftasında Antalyaspor ile Vodafone Park’ta 26 Ağustos Pazar günü saat 21:45’te yapacakları maçın hazırlıklarına bu sabah yaptıkları antrenmandan sonra, yarın akşam basına kapalı olarak saat 19:00’da yapacakları antrenman ile hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecekler.

Karşılaşmayı Özkahya yönetecek

Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş-Antalyaspor maçını Halis Özkhaya yönetecek. Kemal Yılmaz ve Hakan Yemişken, Özkahya’nın yardımcılıklarını yapacakken, dördüncü hakem de Suat Arslanboğa olacak.

Kaynak: besiktas.com.tr

Yorumlar

İdman raporu

25 Ağustos 2018 Cumartesi 20:19

İdman raporu

İdman raporu

Galatasaray Futbol Takımı, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu üçüncü haftasında Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

 

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktörümüz Fatih Terim yönetimindeki antrenmana core – stabilizasyon hareketleriyle başlandı. Daha sonra dinamik ısınma yapıldı.

Antrenmanın ana bölümünde 11’e 11 taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Günün ilk bölümünde tedavileri yapılan Garry Rodrigues ve Ryan Donk, akşam sahada koşulara başladı.

Galatasaray Futbol Takımı, Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.30’da yapacağı antrenmanla tamamlayarak karşılaşma için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.

Kaynak:galatasaray.org

Yorumlar

DIEGO REYES FENERBAHÇE'DE

25 Ağustos 2018 Cumartesi 20:17

DIEGO REYES FENERBAHÇE'DE

DIEGO REYES FENERBAHÇE'DE

Meksikalı savunma oyuncusu 26 yaşındaki Diego Reyes kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kaynak: fenerbahçe.org

Yorumlar

BEŞİKTAŞ'A TRANSFER!

24 Ağustos 2018 Cuma 16:58

BEŞİKTAŞ'A TRANSFER!

Beşiktaş Transfer Haberleri: Mbaye Niang, Adem Llajic, Mario Gomez

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken basında Siyah-Beyazlılar adına yeni iddialar ortaya çıktı. UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Partizan ile karşılaşan ve 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta transferde önemli isimler yazıldı. Bu iddialardan biri de takımın eski golcülerinden Mario Gomez oldu. Beşiktaş, Mario Gomez ile her konuda anlaştı. Habertürk'ün haberine göre, Alman yıldız, Negredo'nun takımdan ayrılması halinde bedelsiz şekilde takıma katılacak.

Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği Ozan Tufan için iddialar çıkmaya devam ederken Mbaye Niang'ın da adı bugün de geçmeye başladı. Öte yandan İtalyan basınında Beşiktaş'ın Adem Llajic ile ilgilenen takımlar arasında olduğu iddia edildi.

Kaynak: futbolarena.com

Yorumlar

Fenerbahçe'nin yeni bombası İngiltere'den...

24 Ağustos 2018 Cuma 16:55

Fenerbahçe'nin yeni bombası İngiltere'den...

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberlerine göre Moussa Sissoko için girişimler başladı. Giuliano ve Josef de Souza'yı satan yönetim Valbuena ve Dirar için de alıcı arıyor. Bayern Münih'ten Renato Sanches ve Başakşehir'den Edin Visca'nın transferleri için düğmeye basıldı.Son dakika Fenerbahçe'den transfer haberlerine göre, Josef de Souza, 12 milyon euro'ya Al Ahly'ye satıldı. 10 numara için Adem Llajic ve stoper için Diego Reyes düşünülüyor. Michael Frey resmen açıklandı.

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberlerine göre Moussa Sissoko için girişimler başladı. Giuliano ve Josef de Souza'yı satan yönetim Valbuena ve Dirar için de alıcı arıyor. Bayern Münih'ten Renato Sanches ve Başakşehir'den Edin Visca'nın transferleri için düğmeye basıldı.Son dakika Fenerbahçe'den transfer haberlerine göre, Josef de Souza, 12 milyon euro'ya Al Ahly'ye satıldı. 10 numara için Adem Llajic ve stoper için Diego Reyes düşünülüyor. Michael Frey resmen açıklandı.

Fenerbahçe, Josef de Souza'nın transferi konusunda Al Ahli ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcu Josef de Souza'nın Suudi Arabistantemsilcisi El Ahli'ye transferinin sözleşmesinin 10 ay içinde bitecek olmasından dolayı gerçekleştiği açıkladı.Al Ahli'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Brezilyalı orta saha oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Transferin bedeli ise 12 milyon euro olarak açıklandı.

Nuri Şahin'in Fenerbahçe'ye önerildiği, son kararı Cocu'nun vereceği iddia edildi.

Kaynak: cnnturk.com

Yorumlar