DIEGO REYES FENERBAHÇE'DE

25 Ağustos 2018 Cumartesi 20:17

DIEGO REYES FENERBAHÇE'DE

DIEGO REYES FENERBAHÇE'DE

Meksikalı savunma oyuncusu 26 yaşındaki Diego Reyes kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kaynak: fenerbahçe.org

Yorumlar

BEŞİKTAŞ'A TRANSFER!

24 Ağustos 2018 Cuma 16:58

BEŞİKTAŞ'A TRANSFER!

Beşiktaş Transfer Haberleri: Mbaye Niang, Adem Llajic, Mario Gomez

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken basında Siyah-Beyazlılar adına yeni iddialar ortaya çıktı. UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Partizan ile karşılaşan ve 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta transferde önemli isimler yazıldı. Bu iddialardan biri de takımın eski golcülerinden Mario Gomez oldu. Beşiktaş, Mario Gomez ile her konuda anlaştı. Habertürk'ün haberine göre, Alman yıldız, Negredo'nun takımdan ayrılması halinde bedelsiz şekilde takıma katılacak.

Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği Ozan Tufan için iddialar çıkmaya devam ederken Mbaye Niang'ın da adı bugün de geçmeye başladı. Öte yandan İtalyan basınında Beşiktaş'ın Adem Llajic ile ilgilenen takımlar arasında olduğu iddia edildi.

Kaynak: futbolarena.com

Yorumlar

Fenerbahçe'nin yeni bombası İngiltere'den...

24 Ağustos 2018 Cuma 16:55

Fenerbahçe'nin yeni bombası İngiltere'den...

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberlerine göre Moussa Sissoko için girişimler başladı. Giuliano ve Josef de Souza'yı satan yönetim Valbuena ve Dirar için de alıcı arıyor. Bayern Münih'ten Renato Sanches ve Başakşehir'den Edin Visca'nın transferleri için düğmeye basıldı.Son dakika Fenerbahçe'den transfer haberlerine göre, Josef de Souza, 12 milyon euro'ya Al Ahly'ye satıldı. 10 numara için Adem Llajic ve stoper için Diego Reyes düşünülüyor. Michael Frey resmen açıklandı.

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberlerine göre Moussa Sissoko için girişimler başladı. Giuliano ve Josef de Souza'yı satan yönetim Valbuena ve Dirar için de alıcı arıyor. Bayern Münih'ten Renato Sanches ve Başakşehir'den Edin Visca'nın transferleri için düğmeye basıldı.Son dakika Fenerbahçe'den transfer haberlerine göre, Josef de Souza, 12 milyon euro'ya Al Ahly'ye satıldı. 10 numara için Adem Llajic ve stoper için Diego Reyes düşünülüyor. Michael Frey resmen açıklandı.

Fenerbahçe, Josef de Souza'nın transferi konusunda Al Ahli ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcu Josef de Souza'nın Suudi Arabistantemsilcisi El Ahli'ye transferinin sözleşmesinin 10 ay içinde bitecek olmasından dolayı gerçekleştiği açıkladı.Al Ahli'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Brezilyalı orta saha oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi. Transferin bedeli ise 12 milyon euro olarak açıklandı.

Nuri Şahin'in Fenerbahçe'ye önerildiği, son kararı Cocu'nun vereceği iddia edildi.

Kaynak: cnnturk.com

Yorumlar

Bafetimbi Gomis Al-Hilal Saudi’ye transfer oldu

24 Ağustos 2018 Cuma 16:52

Bafetimbi Gomis Al-Hilal Saudi’ye transfer oldu

Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Bafetimbi Gomis’in Al-Hilal Saudi’ye transfer olduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcumuz Bafetimbi Gomis'in transferi konusunda Al-Hilal Saudi Football Club ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Al-Hilal Saudi Football Club Şirketimize 6.000.000 Euro transfer bedeli ödeyecektir.”

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: galatasaray.org

Yorumlar

Türkiye Kupası’nda Rakibimiz belli oldu…

11 Ağustos 2018 Cumartesi 15:35

Türkiye Kupası’nda Rakibimiz belli oldu…

Türkiye Kupası’nda Rakibimiz belli oldu…

Türkiye Kupası’nda Rakibimiz belli oldu…

Ziraat Türkiye Kupası ilk turunda Kdz.Ereğli Belediyespor’un rakibi belli oldu.

Takımımız Ziraat Türkiye Kupası ilk turunda 1074 Çankırıspor ile eşleşti. Karşılaşma 29 Ağustos’ta Ereğli'de oynanacak.

Yorumlar