Göktekin Dolu Dizgin Geliyor

10 Mart 2024 Pazar 13:00

Göktekin Dolu Dizgin Geliyor

Göktekin Dolu Dizgin Geliyor

Karadeniz Ereğli ilçesinin Gülüç beldesi CHP belediye başkan adayı Mehmet Göktekin seçim çalışmalarını sürdürüyor. Genel başkan Özgür Özel'in Zonguldak ziyareti buluşması nedeniyle toplantıya büyük katılım sağladıklarını hemen bunun ardından seçim çalışmalarının hızla devam ettiklerini söyledi. Gülüç halkının kendinlerine büyük ilgi gösterdiklerini ve bu seçimlerden ipi kendilerinin göğüsleyeceğini ifade etti. Seçimlere 3 hafta kala tempoyu yoğunlaştırdıklarını ve 1 Nisan sabahı Gülüç Mehmet Göktekinle yeni bir başlangıca imza atacaklarını söyledi. 

Yorumlar

Erdemir ve İsdemir, “Kadınlar Günü” etkinlikleri düzenledi

8 Mart 2024 Cuma 11:24

Erdemir ve İsdemir, “Kadınlar Günü” etkinlikleri düzenledi

OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir ve İsdemir, “Kadınlar Günü” kapsamında kahvaltı ve buluşma organizasyonu gerçekleştirdi. 1-5 Mart tarihleri arasında düzenlenen etkinliklerde, Yazar ve Eğitmen Hülya Mutlu kadın çalışanlarla bir araya geldi.

Kadınların iş hayatındaki potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlayarak onların kariyerlerinde ilerlemelerini destekleyen Erdemir ve İsdemir, “Kadınlar Günü” kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Kadın çalışanlarına yönelik üç farklı lokasyonda kahvaltı ve buluşma organizasyonları gerçekleştiren Erdemir ve İsdemir, onlara özel ve eğlenceli bir gün yaşattı. İlki 1 Mart’ta İsdemir Genel Müdürlük Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliklerin ikincisi 4 Mart tarihinde İstanbul’da, sonuncusu ise 5 Mart’ta Ereğli’de gerçekleştirildi.

 

Kahvaltı organizasyonuyla başlayan etkinliklerde, Yazar ve Eğitmen Hülya Mutlu da kadın çalışanlarla bir araya geldi. Yaptığı konuşmada iyi yaşam, kişisel gelişim ve motivasyon, öz farkındalık ve öz yeterlilik konularına değinen Mutlu, yoğun ilgiyle takip edildi. 1-5 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Kadınlar Günü” etkinliklerine OYAK Maden Metalürji çalışanı 700’ü aşkın kadın katıldı.

Yorumlar

BAHÇELİ GÜLÜCÜ İSTİYORUM

6 Mart 2024 Çarşamba 17:22

BAHÇELİ GÜLÜCÜ İSTİYORUM

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Gülüç beldesi MHP başkan adayı Şükrü Özcan Devlet Bahçeliyi ziyaret etti.

Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendiyi; Başkan makamında ziyaret ettim. Elini öperek, hayır dualarını ve Gülüç Belediyesi için talimatlarını aldım

 

Allah, Türkmen Beyimizi Devlet Bahçeli başımızdan eksik etmesin.  

Milliyetçi hareket Partisi Gülüç belediye başkan adayı Şükrü Özcan

Yorumlar

Gülüç Ak Partı Kadınları Unutmadı

5 Mart 2024 Salı 11:17

Gülüç Ak Partı Kadınları Unutmadı

Gülüç Ak Partı Kadınları Unutmadı

Guluc akparti kadin kolları ve belediye başkan adayi kerim sonmez 8 mart kadınlar gününde tüm guluclu kadınlarımizi etkinliğimize davet ediyor

Etkinlik : 

GÜN: 8 Mart 2024 Cuma Günü

SAAT: 19:30 

MEKAN: Büyük Anadolu Ereğli Hotelde 

Yorumlar

Geçmiş Olsun Mesajı

4 Mart 2024 Pazartesi 18:54

Geçmiş Olsun Mesajı

Geçmiş Olsun Mesajı

DSP Genel Başkanı Aksakal'dan BBP Lideri Destici'ye Geçmiş Olsun Telefonu

 

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, Tokat’ta trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Aksakal, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Yorumlar