Geçmiş Olsun Mesajı

4 Mart 2024 Pazartesi 18:54

Geçmiş Olsun Mesajı

Geçmiş Olsun Mesajı

DSP Genel Başkanı Aksakal'dan BBP Lideri Destici'ye Geçmiş Olsun Telefonu

 

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, Tokat’ta trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Aksakal, sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Yorumlar

Gözleme etkinliği

3 Mart 2024 Pazar 19:49

Gözleme etkinliği

Gözleme etkinliği

Guluc ak parti kadin kollarının düzenlediği gözleme etkinliğine milletvekilimiz saffet bozkurt, ilçe başkanımız mücahit andic,belde başkanmiz ismail Yılmaz ve gülüç belediye başkan adayımız ve yönetim kurulu ve meclis uyelerimizle nirlikte gülüç halkımıza gözleme ikramı yapıldı

Yorumlar

Tolga Han MALÇOK tan Duygulandıran Müjde

3 Mart 2024 Pazar 15:09

Tolga Han MALÇOK tan Duygulandıran Müjde

Tolga Han MALÇOKtan Duygulandıran Müjde

Müftü Mahallesi Muhtar Adayı Malçoktan Evde Yataklarına Bağlı Olan Ve Sokağa Çıkamayan Bakıma Muhtaç Yurtdaşlara Bir Telefon Etmeleri Halinde Evlerinde Kuaför Hizmeti Verebileceğini Seçildiği Taktirde Sürekli Olarak Bunu Yapacağını Söz Verdi 05317106467 irtibata geçmeleri yeterlidir
Yorumlar

Kazanan MHP Olacak

1 Mart 2024 Cuma 16:42

Kazanan MHP Olacak

Kazanan MHP Olacak

Mhp gülüçte Atilla tarık semizin son gün MHP den istifa ederek ak partiden meçlis üyesi olması nedeniyle le MHP ilçe başkanı Şükrü Özcanı mhp Gülüç beldesi belediye başkanı olarak bildirmiştir. MHP belediye başkanı meçlis listesini oluşturdu 

1. Tahsin Günel

2. ⁠Hakkı Aksoy

3. ⁠Özgür yıldız

4. ⁠Birsen Akça

5. ⁠Yılmaz Güney 

6. ⁠mustafa Akça

7. ⁠Ali Aslan

8. ⁠Emrah Akça

9. ⁠Ufuk Akdeniz

Şükrü özcan seçimlerin en iddialı partisi mhp dir dedi 31 Mart akşamı Gülüç Belediyesi mhp li bir belediyesi olacak dedi.

Yorumlar

Sendikalı Oldular.

29 Şubat 2024 Perşembe 18:24

Sendikalı Oldular.

Sendikalı Oldular.

Gülüç’te şirket işçilerinin sendika sevinci 

Gülüç Belediyesi’nde çalışan şirket işçileri Belediye İş Sendikası’na üye olarak sendikalı oldular. Sendikalı olan işçiler Başkan Demirtaş’ı ziyaret edip “Başkanım her zaman her koşulda seninleyiz” diyerek teşekkür etti.

 

2014 yılında göreve geldikten sonra belediyeden emekli olan işçilerin tüm tazminatlarını ödeyen Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, her dönem toplu sözleşmelerde de bölgede işçisine en yüksek zamları verdi. Gülüç Belediyesi’nin şirketinde çalışan işçiler de bu gün Belediye İş Sendikası’na üye olarak sendikalı oldular. Tüm işçilerin sendika üyeliğinin ardından Başkan Demirtaş’ı ziyaret ederek kendisine teşekkür etti. Ziyaret sırasında Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Orman Karataş’ta yer aldı. Ziyarette Gülüç Belediyesi’nde kadroda yer alan işçilerin toplu sözleşme görüşmelerimde anlaşmayla sonuçlandı ve yüzde 100’e yakın zam verildi.

Demirtaş törende yaptığı konuşmasında “Bizler Gülüç’e hizmet edebildiysek, bir çok eseri kazandırabildiysek bunda işçilerimin ve memurlarımızın büyük emeği ve katkısı var. Bu günde şirketimiz bünyesinde çalışan işçilerimiz sendikalı oldular. Hem sendikaya hem de işçilerimize hayırlı uğurlu olsun. Artık belediyemizde çalışan tüm işçilerimizin toplu sözleşme hakları olacak. En az işçilerimiz kadar bende mutlu oldum. Biz her toplu sözleşme döneminde belediyemizin imkanlarını sonuna kadar zorlayarak işçilerimize yüksek zamlar vermeye çalıştık. Bu gün ayrıca kadrolu işçilerimizin toplu sözleşme görüşmesini imzaladık. İşçilerimize hak ettikleri ve belediyemizin de imkanları doğrultusunda en yüksek oranda zam verdik. İşçilerimize helali hoş olsun. Allah aileleri ile birlikte güzel güzel yemek nasip etsin. Ben her zaman belediyede çalışan personelimin yanında oldum, bundan sonrada olmaya devam edeceğim. İnşallah Gülüç’ümüze memurlarımızla, işçilerimizle daha çok güzel hizmetler yapacağız” dedi.

Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Osman Karataş, hem şirket işçilerinin sendikalarına üye olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederken hem de kadrolu işçilerin toplu sözleşme anlaşmasının hayırlı olmasını dileyerek her zaman işçinin yanında duran Başkan Demirtaş’a teşekkür etti.

Yorumlar