Ergin, Türkiye’yi temsil edecek

25 Mayıs 2019 Cumartesi 11:36

Ergin, Türkiye’yi temsil edecek

Ergin, Türkiye’yi temsil edecek

Karadeniz Ereğli Eskrim Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı sporcusu Hüseyin Ergin, Bulgaristan’ın Burgaz kentinde yapılacak Uluslararası Eskrim Turnuvası’nda Türkiye’yi ve Karadeniz Ereğli’yi  temsil edecek.

Karadeniz Ereğli Eskrim Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Hüseyin Ergin, U 14 Kategorisinde Türkiye genelinde 20 sporcunun katıldığı, 7-9 Haziran 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek Uluslararası Eskrim Turnuvası’nda Türkiye’yi temsil etmek üzere davet edildi. 

Halen 224 sporcunun bulunduğu U 14 kategorisinde 17. Sırada bulunan genç eskrimci, hazırlıklarına Eskrim Antrenörü Furkan Unutan nezaretinde, Karadeniz Ereğli Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu’nda devam ediyor.

MADALYA HEDEFLİYOR…

Hüseyin Ergin, Değişim muhabirine, 3 yıl önce başladığı Eskrim sporunda, Türkiye klasmanına geçen yıl 67. Sıradan girdiğini ve her turnuva ile sıralamada biraz daha ilerlediğini söyledi. 

2006 doğumlu olduğunu belirten genç sporcu, “Şu an itibarıyla klasmanda 17. Sıradayım. U 14 klasmanının yanı sıra, U 17’de de klasmana girdim.  Bulgaristan’ın Burgaz kentinde düzenlenen Uluslararası Eskrim Turnuvası’na davet edilince çok heyecanlandım.  İlk hedefim 1. olmak, sonra da madalya ile dönmek.  En azından ilk 8’e girmek istiyorum” dedi.

Okulunda da başarılı bir öğrenci olduğunu ifade eden Hüseyin Ergin, “Eskrim sporuna devam edeceğim.  U 17, Gençler ve Yetişkinler klasmanlarında da derece yapmak istiyorum. Asıl hedef        im uluslararası bir turnuvada madalya kazanmak” diye konuştu.

ANTRENÖR UNUTAN: “ÖNCE İYİ İNSAN!”

Karadeniz Ereğli Eskrim Gençlik ve Spor Kulübü  Eskrim Antrenörü Furkan Unutan ise kulüp olarak başarılarını her geçen gün arttırdıklarını söyledi.

Aynı zamanda milli sporcu unvanına da sahip olan Antrenör Unutan, eskrim öğretmek üzere Ereğli’ye gelmiş olmaktan ötürü çok mutlu olduğunu belirterek şöyle dedi:

“Karadeniz Ereğli’de eskrim sporu her geçen gün daha fazla sporcuya ulaşıyor.  Geçen yıl geldiğimizde 13 sporcumuz vardı. Bu sene 35 sporcuya eğitim veriyoruz.  Sporcu sayımızın artmasıyla birlikte, klasmandaki derecelerimiz de ilerliyor. Klasmanda şu anda U 14 kategorisinde üç sporcumuz var. Şu an 17. Sıradaki sporcumuz Hüseyin Ergin geçen sene 67. Sıradaydı.  Hüseyin’in turnuvada aldığı dereceye göre Türkiye sıralamasında daha da ilerlemesini bekliyoruz.

Kısa vadeli hedeflerimiz yok. Kulüp olarak orta vadede ilk hedefimiz Hüseyin’lerin sayısını çoğaltmak. Herkes eskrim öğrenebilir ama biz önce iyi birer insan yetiştirmek istiyoruz.  Uzun vadede de mümkün olan en fazla milli sporcuyu yetiştirmek istiyoruz.”

DESTEKLER ÇOK ANLAMLI…

Sportif faaliyetlerde özellikle Halk Eğitim Müdürlüğü’nün kendilerine çok büyük destek verdiğini ifade eden Unutan şunları söyledi:

“Hüseyin Ergin aynı zamanda Halk Eğitim sporcusu. Halk Eğitim Müdürümüz Canan Ayan, çalışmalarımıza inanılmaz destek veriyor, bu da bizi motive ediyor. Geçenlerde bizi Yaraşlıyörük köyüne götürdü. İlk kez bir köy ortamında eskrim gösterisi yaptık. Köyde yaşayan vatandaşlarımız Ereğli’de eskrim yapıldığını ilk kez bu şekilde öğrendi. Biz de böyle bir tanıtım faaliyeti çerçevesinde Eskrim sporunu hem yapmak, hem de tanımayanlara tanıtma imkanı bulduk. Bu anlamda Halk Eğitim Müdürümüz Canan Ayan’a çok teşekkür ediyorum.

Bizim gizli kahramanlarımızdan birisi de Kdz. Ereğli Eskrim Kulübü Başkanı Murat Ergin’dir. Her zaman yanımızda, ne zaman bir ihtiyacımız olsa derhal çözüme kavuşturur. Sporcularım adına Başkanımıza da şükranlarımı sunuyorum.”

Antrenör Unutan, genç eskrimci Hüseyin Ergin’i turnuvaya en iyi şekilde hazırlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Güncel tüm haber ve içeriklerimizi www.karatrenhaber.com 'dan takip edebilirisiniz.

 

Yorumlar

“Gençler Tasarlasın, Zonguldak Kazansın”

23 Mayıs 2019 Perşembe 16:57

“Gençler Tasarlasın, Zonguldak Kazansın”

“Gençler Tasarlasın, Zonguldak Kazansın”

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKKA) 2018 yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı kapsamında, “Gençler Tasarlasın, Zonguldak Kazansın” adlı proje ile 5 okulda Robotik Kodlama Laboratuvarı kuruldu.

İlk olarak Zonguldak Fen Lisesi Robotik Kodlama Laboratuvarının açılışı yapıldı.

Açılışa, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Murat Kapıcı, BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Proje kapsamında, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Zonguldak Fen Lisesi, Mimar Sinan İlkokulu, Yenimahalle Anaokulu ve Şehit Gökhan Esen Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Robotik Kodlama laboratuvarı kazandırılması, kurulacak laboratuvarlarda yapılacak robotik programlama eğitimleri ile somut ürünlerin ortaya çıkması, Her kesimden sosyoekonomik farklılıkların önemini ortadan kaldırıp her öğrencinin kodlama yapabileceğinin farkındalığının oluşması, Öğrencilere, Matematik, Fen Bilgisi gibi müfredatlar arası disiplinlerle bağlantı kurarak, teorik olarak öğrendikleri ancak gerçek hayatta uygulama imkanı bulamadıkları bazı bilgileri somutlaştırma şansı vererek eğitimlerine ve ders başarılarına katkıda bulunmak, eğitim alan öğretmenlerin öncülüğünde öğrenciler arasında ekipler oluşturularak benzersiz robot ve yazılım çalışmalarının yapılması, alınan eğitimler sonunda robotik kodlama sertifikalarına sahip eğitmenlerin ildeki sayısının artırılması, sertifika alan öğretmenler okul öncesi dahil her eğitim kademelerinde robotik kodlama eğitimi verecek seviyeye gelmeleri, laboratuvar kurulacak okullarda robotik kodlama kurslarının açılması ve ilimizde eğitim gören diğer öğrencilere de ulaşılması, ve ilk, orta ve lise öğrencilerine yönelik amaca uygun hareketli objeler ve robotlar tasarlanması, yarışmalar için amaca uygun değişik türlerde robotlar inşa edilmesi hizmetleri sağlandı.

BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, projenin hayırlı olmasını dileyerek, “Bizim başarı ile yürütüldüğünü gördüğümüz projelerden bir tanesi. Bu proje kapsamında laboratuvarların yaygınlaştırılması amacını güden Milli Eğitim Müdürlüğümüzün projeye 5 okulu dahil etmesinin çarpan etkisi açısından oldukça etkili olacağını düşünüyoruz. Yaklaşık 317 bin liralık bir proje ve bunun 285 bini ajans desteği ile karşılandı. Bugüne kadar da 256 bin lira ödeme yaptık. Şu anda arkadaşlarım en son nihai izlemeyi yapıyorlar ve inşallah kalan 28 bin lirayı bugünden sonra vereceğiz. Projenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, emeği geçen herkese teşekkür ederek katılımcılarla birlikte Robotik Kodlama Laboratuvarı açılış kurdelesini kesti.

Ardından Robotik Kodlama eğitimi alan öğretmenlere sertifikaları verildi.

Güncel tüm haber ve içeriklerimizi www.karatrenhaber.com 'dan takip edebilirisiniz.

 

Yorumlar

Gençler, performans, yarışma, coşku,heyecan…

23 Mayıs 2019 Perşembe 12:51

Gençler, performans, yarışma, coşku,heyecan…

Gençler, performans, yarışma, coşku,heyecan…

Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce, Zonguldak genelindeki ortaokul ve liseler arasında düzenlenen müzik yarışmasının finalleri nefes kesti.  Üç kategoride gerçekleştirilen yarışmanın finallerinde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun himayesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kültür Komisyonu’nca gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Müzik Yarışması Finalleri Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Finalleri Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Cemal Özden Yazıcıoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Keleş, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Sevdekar Aras, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sponsor firma yetkilileri, ilçedeki okullardan öğretmen, öğrenci ve veliler izledi.

ÜÇ KATEGORİDE  YARIŞTILAR

Yarışma Ortaokul Solo Ses, Ortaokul Solo Enstruman ve Liseler Grup olmak üzere üç ayrı kategoride gerçekleştirildi.  Ortaokullar seviyesindeki iki kategori için 90 başvurunun ardından her kategori için belirlenen beşer öğrenci finallere katıldı. Liseler Grup yarışlarında ise başvuruda bulunan toplam 8 grubun tamamı yarışlarda yer aldı.

Yarışmada Jüri üyesi olarak ise ortaokullar seviyesinde 10, lise seviyesinde ise 6 müzik öğretmeni jüri olarak görev yaptı. Jüri üyelerinin ilçede görev yapan müzik öğretmenlerinden oluştuğu kaydedildi.

PERFORMANSLAR NEFES KESTİ

Yarışmanın  solo ses yarışması finalinde Kepez İzmirlioğlu ortaokulundan Sahra Esma Çandır,  Pestilci Ortaokulundan Rabia Cemre Uysal, Cumhuriyet Ortaokulundan Erva Özcan, Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokulundan Yiğit Uslubaş, Merih Şuğle Ortaokulu’ndan Nerih Karadeli yarıştı.

Ortaokullar arası Solo Enstruman kategorisinde ise Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu’ndan  Ahmet Emin, Zonguldak Yayla Ortaokulu’ndan Tuana Şalvarcıoğlu, TED Ereğli Koleji’nden Neva Çorumluoğlu, Cumhuriyet Ortaokulu’ndan Kerem Ayan, Zonguldak Yayla Ortaokulu’ndan Ahsen Nisa Dursun sahneye çıktı.

Liselerarası  Grup Dalında ise TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi, Özel Kdz Ereğli Doğa Anadolu-Fen Lisesi, Özel Alaplı Bahçeşehir Koleji Lisesi, Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi, İbrahim Süheyla İzmirli Fen Lisesi, İMKB Atatürk Anadolu Lisesi,  Kandilli Mesleki ve Teknik Sağlık Meslek Lisesi, Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi grupları yarıştı.

Nefes kesen finallerde, salonu tamamen dolduran izleyiciler, ıslıklar ve alkışlarla takımlara destek verdi.  Yarışmanın tamamlanmasının ardından Jürinin değerlendirmesi esnasında,  Okan Üniversitesi’nce düzenlenen Liseler Arası Müzik Yarışmasında Türkiye 4.’sü olan Doğa Koleji Orkestrası üç şarkılık mini bir konser verdi.

KAZANANLAR…

Yarışmada Ortaokullar Solo Ses kategorisinde Kepez İzmirlioğlu Ortaokulu’ndan  Sahra Esma Çandır 1.,  Çaycuma Barbaros Kutlutaş Ortaokulu’ndan Yiğit Uslubaş  2., Melih Şuğle Ortaokulu’ndan Nehir Karadeli ise 3. Oldu.

Ortaokullar Enstruman kategorisinde ise  Zonguldak Yayla Ortaokulu’ndan Tuana Şalvarcıoğlu 1, TED Ereğli Koleji’nden Neva Çorumluoğlu 2.,  Zonguldak Yayla Ortaokulundan Ahsen Nisa Dursun ise 3. Oldu.

Liselerarası Gruplar Kategorisinde ise Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi şampiyon oldu. İkinciliği İMKB Atatürk Anadolu Lisesi, üçüncülüğü ise Mehmet Ali ve Kadri Yılmaz Anadolu lisesi kazandı.  Yarışmanın sonunda Aslı Kameray, Cem Ulaş Çelikkol, Batuhan Otu, Mert Özgür Güneş ve Ceyhun Akça’dan oluşan Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi müzik grubu, yarışmada söylediği eseri  istek üzerine tekrar seslendirdi.

 

Yarışmada Ortaokullar  Ses ve Enstruman kategorilerinde yarışan öğrencilere ödül olarak plaket ve 1. İçin 1000, 2. İçin 750, 3. İçin ise 500 Lira para ödülü verildi. Liselerarası Gruplar Kategorisi 1.’si 3 bin, 2.’si 2 Bin, 3.’sü ise bin lira para ödülü ile ödüllendirildi.  Yarışmacılara ödülleri Kaymakam Çorumluoğlu, Tuğamiral Yazıcıoğlu ve Başkan Posbıyık tarafından takdim edildi.

ÇORUMLUOĞLU: “GELENEKSEL HALE GELMELİ”

Kaymakam Çorumluoğlu ödül töreninin ardından yaptığı konuşmada, “Özgüvenlerini sergileyen bütün gençlerimizin, tüm çocuklarımızı kutluyorum, tebrik ediyorum. Yine çocuklarımızın yetişmesinde emeği geçen değerli öğretmenlerimizi, okul idarecilerimizi tebrik ediyorum. Bu yarışmanın düzenlenmesinde mutfakta olan çalışma arkadaşlarımız vardı. Belki ilki yapmak zordur ama başardılar.  Yarışma tabelasında tek bir eksik var. Oraya 1. Müzik Yarışması yazılmalı. Bu geleneksel hale gelmeli ve devam etmeli diye düşünüyorum” dedi. Çorumluoğlu, sponsorlara da teşekkür ettiğini söyledi.

Yarışmanın ardından dereceye giren öğrenciler ve yarışmayı düzenleyenler hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Güncel tüm haber ve içeriklerimizi www.karatrenhaber.com 'dan takip edebilirisiniz.

 

Yorumlar

KEAL’e yakıştı!..

9 Mayıs 2019 Perşembe 09:09

KEAL’e yakıştı!..

KEAL’e yakıştı!..

Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi’nce, BAKKA Destekli proje çerçevesinde hazırlanan  Yeni Ufuklar Bilim Atölyesi, (KEALYUBA)Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın da katıldığı bir törenle hizmete girdi.

Vali Bektaş, Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi’ne gelişte, Müdür Ahmet Bal tarafından kapıda çiçeklerle karşılandı.  Açılışa Vali Bektaş’ın yanında Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Özden Yazıcıoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Kapıcı, Kdz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, daire müdürleri,  okul müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, açılışta yaptığı konuşmada,  Anadolu Lisesi’nin bilim atölyesinin donanım açısından son derece yeterli olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bu tabii ki parayla oluyor. BAKKA desteğiyle bunlar oldu.  Bütün okullarımızda bu çalışmanın nüveleri var. Bundan sonrası burada eğitim gören öğrencilere, öğretmenlere düşüyor. Geleceğin yazılım uzmanlarını, bilim insanlarını buradan çıkaracağız. KEAL bizim Ereğli ilçemizde hatırı sayılır bir okul. Daha üst seviyelere getirmek için bizler de kaymakamlık olarak elimizden geleni yapacağız.”

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Anadolu lisesi olmadan okulun TED koleji olduğunu hatırlatarak “Daha sonra Anadolu lisesine dönüştü. Buradan çok önemli öğrenciler yetişti. Avrupa’da, Amerika’da buradan çıkan öğrenciler var. Ereğli’de Anadolu lisesi eğitim anlamında Ereğli’yi zenginleştiren bir okul oldu. Şimdi de yeni bir atölye ile karşı karşıyayız. Buna emeği geçen herkese Ereğli Belediye Başkanı olarak şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Okul Müdürü Ahmet Bal da okulun geçmişi hakkında bilgi verdiği konuşmasında, Bilim Atölyesine ilişkin şu bilgi verdi: “Projemizin maliyeti toplam 330 bin lira olup, bunun 295 bin lirası BAKKA tarafından,  kalanı eğitim vakfımız tarafından karşılanmış, laboratuarlarımızın dizaynı ile 370 bin liralık maliyet oluşmuştur. Eylül ayında BAKKA’ya müracaat ettik, Aralık ayında ihalesini bitirdik, şubat başında da laboratuarlarımız hizmete girmiş oldu. Atölyelerimizin kurulmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Atölyemizden hem okulumuzun öğrencileri, hem bölge öğrencileri faydalanmaya devam ediyor.”

Konuşmaların ardından Vali Bektaş ve hazır bulunan protokol tarafından KEALYUBA açılışı gerçekleştirildi.  Vali Erdoğan Bektaş ve beraberindekiler, Bilim Atölyesinin yanı sıra okulda bulunan ve uçak eğitimi verilen Simulasyon Merkezi,  kütüphane ve serada da incelemelerde bulundu.

 

Güncel tüm haber ve içeriklerimizi, www.karatrenhaber.com 'dan takip edebilirisiniz.

 

Yorumlar

Dikici:“Ereğli Liseli Olmak Bir Ayrıcalıktır..."

4 Mayıs 2019 Cumartesi 17:05

Dikici:“Ereğli Liseli Olmak Bir Ayrıcalıktır..."

Dikici:“Ereğli Liseli Olmak Bir Ayrıcalıktır..."

 Karadeniz Ereğli’de, Ereğli Lisesi Mezunlar Derneği’nce düzenlenen Pilav Günü etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Mezunlar, bu sene 21.’si düzenlenen Geleneksel Pilav Günü’nde dönem arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Karadeniz Ereğli Lisesi Mezunlar Derneği’nce düzenlenen Pilav Günü etkinliği, eski adı Ereğli Lisesi olan Merkez Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirildi. Etkinliğe AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve 1965-66 yıllarlarında eğitim öğretime başlayan Ereğli Lisesi ilk öğretmenlerinden olan Leyla İslamoğlu, Perihan Keskin ve Zehra Özcan’ın yanı sıra  emekli öğretmenler ve   Ereğli Lisesi mezunları katıldı.

Etkinlik öncesinde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı esnasında inşaatı devam eden yeni okul binasında çalışan işçiler de saygı duruşuna geçerek marşa eşlik etti.

“EREĞLİ LİSELİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR”

Ereğli Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Canan Dikici, etkinlikte yaptığı konuşmada, Ereğli Lisesi’nin 54 yıl önce eğitime başladığını hatırlatarak şunları söyledi:

“Ereğli lisesi 1965 yılında öğretime başlamış, ilk mezunlarını 1968 yılında vermiştir. 2018 yılında 20. Geleneksel yemeğimizde okulumuzun ilk mezunlarına mezuniyetlerinin ellinci yılı münasebetiyle plaket verdik. 2019 yılı 21. Geleneksel yemeğimizde, 1969 mezunlarımıza, Erdemir Mühendisler Derneği’nde mezuniyetlerinin ellinci yılı anısına plaketlerini takdim edeceğiz. Her yıl pilav günü ve geleneksel mezunlar yemeğinde bir arada olmak onur verici.

Sayın mezunlar, derneğimizin etkinliklerine katılarak çok büyük katkılar sağlıyorsunuz. Derneğimiz 1999 yılında kurulurken, ilk amaç okulumuzdan mezun olan üniversite öğrencilerine burs sağlamaktı. Ne mutlu bize ki kurulduğundan bugüne kadar yüzden fazla evladımıza destek olduk. Bu desteğin daha fazla çocuğumuza ulaşması en büyük arzumuzdur. Bu nedenle lütfen derneğimizle ilgilenin, bilgi sahibi olun.

Sadece pilav günüyle sınırlı kalmayın. Ereğli Lisesi Mezunlar Derneği, Ereğli’nin en güçlü dernekler sıralamasında ilk üçtedir. Ne yazık ki kuruluşu yirmi yılı aşmış derneğimizin bir dernek binası yoktur. Bu konuda özellikle Ereğli’de yaşayan mezunlarımızın desteklerini bekliyoruz.  Zaman birlik zamanı, tek yürek, tek ses olmamız gereken zaman. Hepinizin desteklerini bekliyoruz. Birlik beraberliğimizi sağlam temellere oturtmayıp derneğimize sahip çıkmazsak, yarın lisemize sahip çıkmak için çok geç olabilir. Ereğli Liseli olmak bir onur ve ayrıcalıktır. Lütfen bunu bir ayrıcalık ve klişe olarak algılamayın. Bu okulda öğrenci olmak, bu okulda öğretmenlik yapmak, bu okulda hizmetli olmak, bu okulun yücelmesi ve yükselmesi için çalışmak, bu okulun okul aile birliğinde görevli olmak, bu okulun mezunlar derneğinde bulunmak, her şeyden önce ciddi bir iştir. Sorumluluk, özveri, yürek gücü isteyen bir iştir. Bizler Ereğli Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri olarak, bu ayrıcalığın ve onurun farkında olarak, okulumuz ve derneğimiz adına geçmiş yıllarda olduğu gibi gelecekte de en iyisini yapmaya, sizlerin de desteğiyle söz veriyoruz.”

ANILAR ARASINDA…

Pilav günü etkinliğine katılan mezunlar birbirleriyle hasret giderdi, özellikle eski mezunların katıldığı etkinlikte mezunlar okul dönemi fotoğraflarını karşılaştırdı, hatıra fotoğrafları çektirdi.

 Katılımcılar, geliri derneğin burs fonuna aktarılmak üzere dağıtılan Pilav Ayran menüsünden almak suretiyle derneğe destek verdi. Etkinlik çerçevesinde, bu sene mezuniyetlerinin 50. Yıldönümünü kutlayan 1969 mezunları, hep beraber balon uçurdu.

 Mezunlar, 1970’li yılların popüler müzikleri eşliğinde doyasıya eğlenme fırsatı da buldu.

 Güncel tüm haber ve içeriklerimizi, www.karatrenhaber.com 'dan takip edebilirisiniz.

 

Yorumlar