Erdemir, Tube & Wire Fuarı’na üçüncü kez katıldı

24 Nisan 2024 Çarşamba 20:17

Erdemir, Tube & Wire Fuarı’na üçüncü kez katıldı

Erdemir, Tube & Wire Fuarı’na üçüncü kez katıldı

OYAK Maden Metalürji şirketlerinden Erdemir, Tube & Wire Fuarı’nda, 80 ülkeden gelen 40 bine yakın ziyaretçiye ürünlerini sergiledi. Bu yıl 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında kapılarını açan fuar, Almanya’nın Düsseldorf kentinde gerçekleştirildi. Demir-çelik sektörünün dünya çapındaki en önemli buluşmalarından biri olan Tube & Wire Fuarı’na bu yıl üçüncü kez katılan Erdemir’in “Sıfır Karbon Hedefine Doğru Çeliğin Yeşil Yolculuğu” temasıyla hazırlanan standında, karbon sıfır hedefine yönelik projeleri anlatan video film gösterildi.

 

Türkiye’nin önde gelen ihracatçı şirketlerinden Erdemir, 1. salonda yer alan 1D13 numaralı standında ağırladığı uluslararası ziyaretçiler ile ihracat ağına yeni pazarlar eklemek adına verimli görüşmeler gerçekleştirdi. Stantta gösterilen “Erdemir Sürekli Asitleme ve Tandem Hattı”, “Çelik Üretim Süreci”, “Sıcak Haddeleme” ve “İsdemir Kangal Haddehanesi” animasyon filmleri ise ziyaretçiler tarafından ilgiyle izlendi.

Yorumlar

Çaturoğluda öz eleştiri yaptı

20 Nisan 2024 Cumartesi 18:39

Çaturoğluda öz eleştiri yaptı

Çaturoğluda öz eleştiri yaptı

31 MART SEÇİMLERİNİN KISA BİR ANALİZİ 

 

Seçmenin 31 mart yerel seçimlerinde verdiği mesajı iyi okumak gerekir. Seçmeni suçlamak kolaycılığa kaçmaktır ve zarardan başka hiç bir yararı yoktur. Biz hep seçmenimizin dünyanın en iyi seçmeni olduğunu ve sandıkta hep en doğru karar verdiğini savunduk. Gerçekten öyledir ve öyle olmaya da devam edecektir. Biz seçmen yerine kendimizi sorgulamalıyız. Nerede hata yaptık ki seçmenin oyunu alamadık.

 

Elbetteki seçim sonuçların üzerinde ekonomik sıkıntıların ve emekli maaşlarının hatırı sayılır bir etkisi vardır. Ancak tek sebep bunlar değildir. Bunlar bardağı taşıran son damlalardır.Konu bilinenden daha da derindir. 

 

Herşeye rağmen seçimlerde alınan hatırı sayılır oy oranı ile ikinci parti olmamız durumun gelecek için çokta umutsuz olmadığını bazı şartlar altında düzetilmesinin mümkün olabileceğinin işaretçisidir aslında.

 

Ancak bunun olabilmesi için Ak Parti ailesi olarak tepeden tırnağa kadar Hulus- i kalp ile nasuh tevbesi çekip kendi iç muhasebemizi ve özeleştirimizi yaparak nerede ne halalar yaptığımızı bulmali(-ki aslında hepimiz bunların birçoğunu biliyoruz.) radikal kararlar alıp bunları derhal düzeltme yoluna gitmeliyiz. Doğru olan davranış şekli budur.

Yorumlar

Bozkurt Arı Gibi

16 Nisan 2024 Salı 20:38

Bozkurt Arı Gibi

Liman çalışmaları gözden geçirildi

 

Zonguldak milletvekili Saffet Bozkurt Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün'ü ziyaret etti. Ziyarette Alaplı deresi, Ereğli, Kozlu, Kilimli ve Filyos limanlarında yapılacak çalışmaları gözden geçirildi.

Zonguldak milletvekili Saffet Bozkurt şu ifadeleri kullandı;
“Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün'ü ziyaret ederek Alaplı deresi, Ereğli, Kozlu, Kilimli ve Filyos limanlarında yapılacak çalışmaları gözden geçirerek istişarelerde bulunduk.”dedi.

Yorumlar

Şehire baskın yaptılar.

9 Nisan 2024 Salı 20:39

Şehire baskın yaptılar.

Şehire baskın yaptılar.

Domuzlar şehir merkezinde turistler gibi geziyor.

 

 

Marmaris’te domuzlar şehir merkezine indi. Şehire inen domuzlar vatandaşlardan ürkmeden Marmaris’in göbeğinde gayet normal bir şekilde hareket ediyorlar. Şehire inen domuzlar büyük bir sürpriz ve endişe yaratmış durumda. Normalde dağlık ve ormanlık bölgelerde gözlenen domuzlar, şimdi ise şehir merkezinde, turistlerle birlikte sokaklarda dolaşıyorlar. Bu durum, hem yerel halkı hem de turistleri tedirgin ediyor. Özellikle turistler, beklenmedik bir şekilde karşılaştıkları bu manzara karşısında şaşkınlık içerisindeler. Domuzlar belediye ekiplerinin ekmiş olduğu yol kenarlarında ki çiçekleri yiyorlar. 

Turistik bir mekan olan Marmaris, havaların ısınması ile birlikte bayram tatili için tercih edilen mekanlardan biri konumunda. Domuzların şehire inmesi hem turistler hem de o bölgede yaşayan vatandaşlar için endişe verici. 

Yöre esnafları domuzlardan turistlerin de çok korktuğunu ancak bu bölgenin dağlık ve ormanlık bir araziye sahip olması ve bu bölge de sıkça orman yangınları gerçekleştiği için ormanlarda yiyecek bulamayan domuzların şehir merkezine inerek hayatı olumsuz etkilediğini dile getirdi.

Yorumlar

Başkan tekin öfkeli

8 Nisan 2024 Pazartesi 18:06

Başkan tekin öfkeli

Başkan tekin öfkeli


Alaplı Belediye Başkanı ve Alaplı Belediyespor Başkanı Nuri Tekin, Polatlı Belediye Spor maçında yaşanan olaylardan ötürü Polatlı Kulüp Başkanı ve yöneticilerini kınadı.
Tekin Alaplı Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısında yaptığı konuşmada, deplasmanda lider Polatlı ile dün karşı karşıya gelen ve 2-1 galip gelen Alaplı Belediyespor futbol ve teknik heyetini kutlayarak, ‘Polatlı Belediyespor ile oynadığımız maçta protokol tribününde yer alan Asbaşkan Erdal Akbaba, 2. Başkan Mustafa Sevim, Genel Kaptan Batuhan Usaç, Kulüp Yöneticisi ve Sözcüsü Yasin Ören, Yöneticiler Yılmaz Acar ve İş İnsanları Hüseyin Sözer ve Mustafa Yaman’a Polatlı Kulüp Başkanı, yöneticiler ve tribünlerden yapılan, sportmenliğe ve genel ahlak kurallarına aykırı fiziki ve sözlü tezahürat sonrasında protokolden atılmalarını şiddet ile kınıyoruz’ dedi.
YAPILAN SAYGISIZLIK TÜM ALAPLI HALKINA YAPILMIŞTIR
Alaplı Belediyespor yönetimine ve yapılan uygulamanın kabul edilemez olduğunu ifade eden Alaplı Belediye Başkanı ve Alaplı Belediyespor Kulüp Başkanı Nuri Tekin; ‘yapılan saygısızlık tüm Alaplı halkına karşı yapılmıştır. Yöneticilerimiz adeta linç edilmek istenmiştir. Alaplı Belediyespor sahadaki futbolcudan kenardaki teknik ekibe, yöneticilerine, tribünlerdeki seyirciye kadar futbol bir bütündür. Bu bütünlüğe zeval getirecek her türlü davranışın şiddet ile karşısındayız. Biz Alaplı’ya gelen tüm misafir takımları çiçeklerle karşılıyor, en iyi şekilde ağırlıyoruz. Ankara Polatlı’da çirkinleştirmenin değil güzelleştirmenin çabasını göstermek gerekirken dünkü maçta yaşananları kabul etmek mümkün değildir. Herkesi bir kere daha sağduyulu olmaya ve sportmenliğe davet ediyoruz. Tüm takımımıza büyük geçmiş olsun diliyor. Konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyorum" dedi.

Yorumlar