AK Parti'de adayların açıklanacağı tarih belli oldu!

26 Ocak 2024 Cuma 16:51

AK Parti'de adayların açıklanacağı tarih belli oldu!

Ak Parti İlçe Başkanı Mücahit Andiç Elmas Televizyonuna özel açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç konuşmasında şunları dile getirdi;

"Dün AK Parti Zonguldak Milletvekilleri, ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi amacıyla AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Şubat ayının ilk haftasında adaylar tamamen belli olur. Bizler zaten sahadayız çalışıyoruz. 4 seçim bölgede de iddialıyız. Bütün bölgelerde inşallah 1. çıkacağız. Biliyorsunuz geçtiğimiz dönem ki ilçe başkanımız belediye başkan aday adaylığı için istifa etti. Genel merkez tarafından bu görev bana tebliğ edildi. Bende bu geçen süreçte ilçe yönetimimi oluşturdum ve görev dağılımlarını yaptım. Yenilenmiş bir yönetim kadrosu ile yerel seçimlere hazırız. İl genel meclisinde ki 6 üyenin 3 üyesi Ak Parti’ye ait bu dönem bu sayıyı en az 4 yapacağız. 5. aday için de zorlayacağız. Ak Parti’nin zirve de olan bayrağını daha da yukarı taşımaya hazırız kararlıyız."

Yorumlar

"Belediyeye kadın eli değsin"

26 Ocak 2024 Cuma 10:57

"Belediyeye kadın eli değsin"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) KDZ. Ereğli Belediye Başkan adayı İlkay Özdemir, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için çalışmalara başladı.

25 Ocak 2024 Perşembe günü çarşı içi esnaf ziyaretiyle sahaya inen Özdemir, 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde esnaftan, tercihlerinin MHP’ den yana kullanılması talebinde bulundu.
MHP KDZ. Ereğli Belediye Başkan Adayı Özdemir’e sahaya indiği ilk günde MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, İlçe Sekreteri Ela Karabulut Ünal, Gülüç Belde Başkanı Şükrü Özcan, Ormanlı Belde Başkanı Durdu Koç, Kandilli Belde Başkanı Ali Akova, Önceki Dönemler İlçe Başkanları Kemalettin Bektaş, Süleyman Özkaramuk, Talat Şeker ve partililer eşlik ettiler.
‘’EREĞLİ BELEDİYESİNE KADIN ELİ DEĞSİN’’
MHP KDZ. Ereğli Belediye Başkan Adayı Özdemir esnaftan; ‘’Ereğli Belediyesine bu sefer bir kadın eli değsin istiyoruz. Şehre bir kadın eli değerse daha güzel şeyler olmaz mı? İlkay ablanız, İlkay kardeşiniz bu göreve talip oldu. Desteklerinizi bekliyoruz.’’  Diyerek oylarına talip olduklarını ifade etti.
Partililer çarşı içi esnafını ziyaret ettikten sonra akşam saatlerinde, bir sonraki programda tekrar buluşmak üzere ayrıldılar.

Yorumlar

Kurala uymanlara ceza yağdı!

26 Ocak 2024 Cuma 10:30

Kurala uymanlara ceza yağdı!

Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan denetlemeler devam ediyor.

KDZ. Ereğli ilçe merkezinde bazı bölgeler de trafik ekipleri araç ve yayaları denetledi. Denetimler sırasında kırmızı ışık ihlali yapan araç sürücülerine cezai işlem uygulandı. Ayrıca, motosiklet sürücülerinin egzozları ve ehliyetleri de kontrol edildi. Park yasağı olan bölgelere araç park eden sürücülere de idari para cezası kesildi.
ekipler tarafından yapılan kontrolün ardından sürücüler tekrar yollarına devam ettiler. Trafik denetimleri ile ilgili detaylı bilgi veren yetkililer, ilçe genelinde trafik kurallarına uymayan sürücülere karşı denetimlerin süreceğini ve kurallara uymayanların cezai işlem göreceklerini belirttiler.

Yorumlar

Atan doğru atmıyor, toplayan doğru toplamıyor

24 Ocak 2024 Çarşamba 13:04

Atan doğru atmıyor, toplayan doğru toplamıyor

KDZ. Ereğli Kışla Sanayi sitesinde uzun zamandır toplanmayan çöpler minik tepecikler oluşturdu. Esnaf, uzun zamandır biriken çöplerin bir an önce toplanmasını istedi.

KDZ. Ereğli kışla sanayi sitesinde bulunan esnafalar biriken çöplerini çöp konteynırlarının dolu olması nedeni ile çöp konteynırlarının kenarına ya da etrafına bıraktılar. Belediye ekiplerinin uzun zamandır sanayi sitesinde ki çöpleri toplamaması sonrasında kötü görüntüler ortaya çıktı. sanayi sitesinde ki bazı esnaflar çevredeki esnafların  bilinçsiz şekilde çöp atması ve belediye ekiplerinin buralara gerekli denetimleri gerçekleşmemesi sonucu oluşan bu durumdan rahatsız olduklarını bir an önce durumun giderilmesi için gerekli ekiplerin çalışma başlatmasını istedi.

Yorumlar

Görüntüler korkutucu! Kazada can pazarı

23 Ocak 2024 Salı 22:30

Görüntüler korkutucu! Kazada can pazarı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan Hüseyin Adıgüzel ise hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza, bugün öğleden sonra ilçeye bağlı Belen Sanayi Sitesi önünde meydana geldi. Ereğli'den Zonguldak istikametine gitmekte olan 67 LK 019 plakalı Toros marka araç, Ereğli belen sanayi sitesinden Zonguldak istikametine çıkış yaparken  06 GA 9845 plakalı bir araç Ereğli Zonguldak yolunda giderken bir kaza meydana geldi. Kavşakta trafik lambalarının olmaması dikkat çekti. Toros marka otomobildeki 2 şahsın ağır yaralı toplam 5 yaralı olduğu öğrenildi. Kaza esnasında enerji direğini hasar aldı. Kaza nedeniyle karayolu 1 süre trafiğe kapatıldı ulaşım servis yolu ile devam ediyor. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan kavşakta trafik lambalarının olmaması dikkat çekti. Vatandaşlar bu güzergahta trafik kazalarının sıkça yaşandığını ve sinyalizasyon lambaları takılması durumunda kazaların önüne geçilebileceğini belirterek, yetkilileri uyardı.

YARALILARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Hüseyin Adıgüzel
Ceyda Kocak
Aynur Adıgüzel
Talha Tokay
Serkan Hamurcu

Öte yandan ağır yaralı olan Hüseyin Adıgüzel'in tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. 

Yorumlar