Kurala uymanlara ceza yağdı!

26 Ocak 2024 Cuma 10:30

Kurala uymanlara ceza yağdı!

Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan denetlemeler devam ediyor.

KDZ. Ereğli ilçe merkezinde bazı bölgeler de trafik ekipleri araç ve yayaları denetledi. Denetimler sırasında kırmızı ışık ihlali yapan araç sürücülerine cezai işlem uygulandı. Ayrıca, motosiklet sürücülerinin egzozları ve ehliyetleri de kontrol edildi. Park yasağı olan bölgelere araç park eden sürücülere de idari para cezası kesildi.
ekipler tarafından yapılan kontrolün ardından sürücüler tekrar yollarına devam ettiler. Trafik denetimleri ile ilgili detaylı bilgi veren yetkililer, ilçe genelinde trafik kurallarına uymayan sürücülere karşı denetimlerin süreceğini ve kurallara uymayanların cezai işlem göreceklerini belirttiler.

Yorumlar

Atan doğru atmıyor, toplayan doğru toplamıyor

24 Ocak 2024 Çarşamba 13:04

Atan doğru atmıyor, toplayan doğru toplamıyor

KDZ. Ereğli Kışla Sanayi sitesinde uzun zamandır toplanmayan çöpler minik tepecikler oluşturdu. Esnaf, uzun zamandır biriken çöplerin bir an önce toplanmasını istedi.

KDZ. Ereğli kışla sanayi sitesinde bulunan esnafalar biriken çöplerini çöp konteynırlarının dolu olması nedeni ile çöp konteynırlarının kenarına ya da etrafına bıraktılar. Belediye ekiplerinin uzun zamandır sanayi sitesinde ki çöpleri toplamaması sonrasında kötü görüntüler ortaya çıktı. sanayi sitesinde ki bazı esnaflar çevredeki esnafların  bilinçsiz şekilde çöp atması ve belediye ekiplerinin buralara gerekli denetimleri gerçekleşmemesi sonucu oluşan bu durumdan rahatsız olduklarını bir an önce durumun giderilmesi için gerekli ekiplerin çalışma başlatmasını istedi.

Yorumlar

Görüntüler korkutucu! Kazada can pazarı

23 Ocak 2024 Salı 22:30

Görüntüler korkutucu! Kazada can pazarı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan Hüseyin Adıgüzel ise hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza, bugün öğleden sonra ilçeye bağlı Belen Sanayi Sitesi önünde meydana geldi. Ereğli'den Zonguldak istikametine gitmekte olan 67 LK 019 plakalı Toros marka araç, Ereğli belen sanayi sitesinden Zonguldak istikametine çıkış yaparken  06 GA 9845 plakalı bir araç Ereğli Zonguldak yolunda giderken bir kaza meydana geldi. Kavşakta trafik lambalarının olmaması dikkat çekti. Toros marka otomobildeki 2 şahsın ağır yaralı toplam 5 yaralı olduğu öğrenildi. Kaza esnasında enerji direğini hasar aldı. Kaza nedeniyle karayolu 1 süre trafiğe kapatıldı ulaşım servis yolu ile devam ediyor. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan kavşakta trafik lambalarının olmaması dikkat çekti. Vatandaşlar bu güzergahta trafik kazalarının sıkça yaşandığını ve sinyalizasyon lambaları takılması durumunda kazaların önüne geçilebileceğini belirterek, yetkilileri uyardı.

YARALILARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU

Hüseyin Adıgüzel
Ceyda Kocak
Aynur Adıgüzel
Talha Tokay
Serkan Hamurcu

Öte yandan ağır yaralı olan Hüseyin Adıgüzel'in tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. 

Yorumlar

Dolar rekoru gördü

23 Ocak 2024 Salı 12:54

Dolar rekoru gördü

Dolar 30,27 seviyesinden işlem görüyor.

Dolar güne değer kazancıyla başladıktan sonra 30,2740 seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro yüzde 0,3 artışla 33,0220'den, sterlin yüzde 0,2 primle 38,5760'tan satılıyor. Dolar yeni güne de primle başlamış olup saat 10.45 itibarıyla yüzde 0,1 değer kazancıyla 30,2740 seviyesinde işlem görüyor. Avro yüzde 0,3 artışla 33,0220'den alıcı bulurken, sterlin yüzde 0,2 primle 38,5760 seviyesinden satılıyor. Dolar endeksi ise şu sıralarda yüzde 0,3 azalışla 103,1 puan seviyesinde bulunuyor.
Para piyasalarında, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) bu ayki toplantısında politika faizini sabit bırakacağı kesin gözüyle bakılırken, bankanın martta faiz indirimine başlama ihtimali yüzde 43 ile fiyatlanıyor.
Bugün yurt içinde veri gündemi sakin olurken, yurt dışında ABD'de Richmond Fed imalat sanayi endeksi ve Avro Bölgesi'nde tüketici güven endeksi verileri takip edilecek. Teknik açıdan dolar endeksinde 102 ve 101 puan seviyeleri destek, 104 ve 105 puan ise direnç konumunda bulunuyor.

Yorumlar

Mehmet Azman'dan Türk Metal Sendikası'na ziyaret

22 Ocak 2024 Pazartesi 16:42

Mehmet Azman'dan Türk Metal Sendikası'na ziyaret

AK Parti belediye başkan aday adayı Mehmet Azman Türk Metal Sendikasını ziyaret etti.

Ziyarette Mehmet azman ve yönetim ekibi bulunurken ayrıca Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek'te yer aldı.
Mehmet azman; " Ereğli'deki kardeşliğin barışın çalışma ortamının gayet iyi olduğunu görüyoruz ve bu şekilde ilerlemesini temenni ediyoruz."

KDZ Ereğli Türk Metal Sendika Başkanı Altan Kalfa teşekkürlerini ileterek şunları dile getirdi ; "Çıktığınız bu yolda İnşallah muvaffak olursunuz. Sivil toplum kuruluşları Türkiye'nin dinamikleri arasında. Bizler de Ereğli'deki büyük sivil toplum kuruluşlarından biriyiz bugün sizlerle birlikte olmak bizleri de mutlu etti." dedi.

Yorumlar