"Ereğli'de AK Parti'li tüm belediyeleri alacağız."

17 Kasım 2018 Cumartesi 16:46

"Ereğli'de AK Parti'li tüm belediyeleri alacağız."

Kdz. Ereğli CHP İlçe Başkanı Sevdekar Aras, www.karatrenhaber.com' u ziyarette bulundu.

Kdz. Ereğli'de yaklaşık 20 sene amatör ve profesyonel  spor klüplerinde futbol oynamış, Ereğli'li köklü iş adamlarından Yüksel Soyer'in  damadı, CHP'de üyeler ve halk tarafından sevilen sayılan, Sevdekar Aras yeniden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı'na vekaleten devam kararı aldı.

Seçimlerde başarılı olacaklarını, CHP'li bir adayla CHP'li bir belediye kazandıracaklarını, buna inandıklarını, bütün çalışmalarının bu yönde olduğunu ama şu anda detay veremeyeceklerini, genel merkezle birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini, aday adayların hepsiyle tek vücut olup burada seçimleri kazanacaklarını, "Mutlu bir Ereğli, güzel bir Ereğli" için çalışacaklarını ifade etti. "CHP'li bir belediyeyle devam edeceğiz. Gülüç'te tekrar CHP'li bir belediye olacak, CHP'li meclis üyelerimiz kenetlenmiş durumda. Başkanın kendi takdiridir. Gitmiştir. Ancak Gülüç'te süprizimiz var. Tekrar CHP'yle devam edecek. Daha iyi daha güzel hizmetler yapacağız" dedi.

Yorumlar

Bu adaya dikkat!

8 Kasım 2018 Perşembe 13:28

Bu adaya dikkat!

Eski Ereğli İlçe Tarım Müdürü, Veteriner Ahmet Kızmaz AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı

Zonguldak ili, Kdz. Ereğli İlçesi’nde bir süre önce İlçe Tarım Müdürlüğü yapan Ahmet Kızmaz, Ereğli köylerinde birçok tarım, hayvancılık ve fidancılık projelerine imza atmış; köylüyü üretime teşvik etti. Aynı zamanda veteriner olan Ereğli Kocali Köyü’nden ticaretle uğraşan sempatik, güler yüzlü, çözüm odaklı bir kişiliğe sahip. AK Parti kurmaylarının dikkat etmesi gerektiği aday adaylarından biri. Bizde www.karatrenhaber.com ailesi olarak, Sayın Kızmaz’a başarılar temennisinde bulunuyoruz.

Yorumlar

AK Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı kim?

7 Kasım 2018 Çarşamba 22:37

AK Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı kim?

Son Dakika!!

AK Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı kim? Detaylar yarın www.karatrenhaber.com'da!!

Yorumlar

Aday adaylığını açıklayacak!

3 Kasım 2018 Cumartesi 12:51

Aday adaylığını açıklayacak!

Aday adaylığını açıklayacak!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı OLAN Buket Müftüoğlu, aday adaylığını açıklayacak.

03 Kasım Cumartsi günü saat 14.00'de umhuriyet Halk Partisi önünde aday adaylığını açıklayacak olan Buket Müftüoülu, aday adaylık açıklamasına Karadeniz Ereğli halkını davet etti. 
Yorumlar

Balbaloğlu İlçe Başkanlığı'na atandı.

2 Ekim 2018 Salı 17:53

Balbaloğlu İlçe Başkanlığı'na atandı.

Balbaloğlu İlçe Başkanlığı'na atandı.

Kdz. Ereğli 27. Dönem İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Opr. Dr. Evrim Balbaloğlu, Kdz. Ereğli Kurucu İlçe Başkanlığı'na atandı.

Evrim Balbaloğlu'nun İlçe Başkanlığı'na atanması, parti içerisinde görüş ayrılıklarına sebep oldu.  

Yorumlar