Sel felaketinde 1180 vatandaş tahliye edildi...

29 Haziran 2022 Çarşamba 08:42

Sel felaketinde 1180 vatandaş tahliye edildi...

Karadeniz bölgesinde meydana gelen sel felâketinde 1180 vatandaş tahliye edildi.

Edinilen bilgiye göre, toplamda 824 personel ve 163 araç ile; Zonguldak'ta 405, Bartın'da 32, Düzce'de 267, Kastamonu'da 402 ve Sinop'ta 74 toplamda 1180 vatandaşın tahliye edildiği öğrenildi.

Yorumlar

Diyaliz hastalarının yardımına UMKE ve AFAD yetişti...

29 Haziran 2022 Çarşamba 08:31

Diyaliz hastalarının yardımına UMKE ve AFAD yetişti...

Diyaliz hastalarının yardımına UMKE ve AFAD yetişti...

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde diyaliz hastası iki kişi AFAD ekiplerince sular altında kalan yoldan bot yardımıyla 112 sağlık ekiplerine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Saltukova Beldesi Düzköy Mahallesi'nde ikamet eden diyaliz hastaları Zeynep Buluş (79) ve Hasan İnam(86)'a UMKE ekiplerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra AFAD ekiplerinin yardımıyla sular altında kalan yoldan bot yardımıyla transferi sağlanarak 112 sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulansa alınan Zeynep Buluş ve Hasan İnam Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada misafir edileceği öğrenildi.



Yorumlar

Ekmeğe zam geldi…

29 Haziran 2022 Çarşamba 08:26

Ekmeğe zam geldi…

Ekmeğe zam geldi…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, ekmek fiyatlarına iki yönlü birden zam yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, ülke genelinde fiyat artışı yaşanan ekmeğin kilogramı 20 liraya çıkarıldı.

Buna göre; Karadeniz Ereğli’de 270 gramı 4 liradan satılan ekmek, gramajı 250’ye düşürülürken fiyatı ise 5 liraya çıkarıldı.
Zamlı uygulama ise 1 Temmuz Cuma gününden geçerli olacak.

Yorumlar

Yenimahalle Spor’da görev dağılımı…

29 Haziran 2022 Çarşamba 08:24

Yenimahalle Spor’da görev dağılımı…

Yenimahalle Spor’da görev dağılımı…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Yenimahalle Spor Kulübü Yönetimi görev bölümü yaptı.
Geçtiğimiz hafta yapılan genel kuruldaki seçimlerde, İş İnsanı Hamdi Ustaoğlu Başkanlığında oluşan yeni yönetim, dün, kulüp lokalinde ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Toplantının gündem maddeleri arasında yer alan görev bölümünde; Birtan Cebeci, Dr. Recep Erdoğan ile Sertan Ocakcı başkan yardımcılıklarına seçildiler.

Yenimahalle Spor Kulübü yönetiminde bu seçimlerde yaşanan bir ilk ise ilk kez kadın yöneticinin seçilmesi oldu.

Yönetimde görev alan İlayda Alagöz, aynı zamanda Kulüp Sekreterliği görevini üstlendi.
Erhan Genç’in Genel Kaptan olarak görev yapacağı yönetimde, yardımcılıklarına ise Asım Çevik Pehlivan ile Hayri Türköz seçildiler.
Kulübün Altyapı sorumluluğuna Haluk Uzunhasanoğlu ile Turan Köksal’ın getirildiği Yenimahallespor’da Gündüz Acar ve Nezih Kırdar ise Mali Sekreterlik görevini yürütecekler.

Ayrıca; Mehmet Karadenizv e Erhan Genç’in kulüp amirliğini üstlendiği yönetimde Alagöz ile Çevik Pehlivan da Basın-Halkla İlişkiler-Sosyal Faaliyetler görevlerini de yürütecekler.
Yenimahalle Spor Kulübü’nü Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda (ASKF) ise Genç, Uzunhasanoğlu ile Çevikpehlivan temsil edecekler.

Kulüp Başkanı Ustaoğlu, yönetim görev bölümü ardından yaptığı konuşmada, “iyi bir ekip oluşturduklarını, bu vesileyle ligde daha iyi işler yapacaklarına inandıklarını belirterek, “yönetimimiz ve görev bölümümüz kulübümüze ve spor camiasına hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar

Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Ereğli'de...

29 Haziran 2022 Çarşamba 08:19

Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Ereğli'de...

Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Ereğli'de...

Karadeniz Ereğli'de incelemelerde bulunmak üzere Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Hasan Suver Ormanlı Beldesi'nde incelemelerde bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ak parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunmak üzere Ormanlı ve Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu Köyü'ne geldi. İncelemelerde bulunduktan sonra bölgeden ayrıldı.





Yorumlar