Alaplı istediğini alamadı…

1 Mart 2020 Pazar 22:05

Alaplı istediğini alamadı…

Alaplı istediğini alamadı…

Süper Amatör Liginde mücadele eden Alaplı Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Kilimli sporu konuk etti.

Lider olan Kilimli Belediyespor ile üçüncü sırada yer alan Alaplı Belediyespor karşılaşmasına Ereğli’den Genç Ereğlililer Taraftar grubu da destek için sahada yerini aldı. Karşılaşma Kilimli belediyesporun 3-1 üstünlüğü ile bitii. 

Yorumlar

PERŞEMBE GÜNÜ MAÇA DAVETLİSİNİZ...

25 Şubat 2020 Salı 16:33

PERŞEMBE GÜNÜ MAÇA DAVETLİSİNİZ...

PERŞEMBE GÜNÜ MAÇA DAVETLİSİNİZ...

Türkiye kadınlar Birinci Futbol Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor’un geçtiğimiz haftalarda olumsuz hava koşulları dolayısıyla ertelenen Fomget Gençlikspor maçı 27 Şubat Perşembe günü saat 12.00’de Beyçayır Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynanacaktır.

Tüm spor severler davetlidir.

Yorumlar

Doğa Koleji Zonguldak Finalleri’ne yükseldi.

15 Aralık 2019 Pazar 15:42

Doğa Koleji Zonguldak Finalleri’ne yükseldi.

Doğa Koleji Zonguldak Finalleri’ne yükseldi.

Kdz. Ereğli ilçesinde düzenlenen Kdz. Ereğli liseler arası basketbol turnuvasında 2 kategoride mücadele eden Doğa Koleji basketbol takımları gruplardan başarıyla çıkarak, İl genelinde yapılacak olan finallere çıkmaya hak kazandı.
2 torbada birer takımı olan Doğa Koleji’ni A kategorisinde Doğa Koleji Anadolu Lisesi takımı, B kategorisinde Doğa Koleji Fen Lisesi takımı temsil etti. Zorlu geçen mücadelelerin ardından A kategorsindeki Anadolu Lisesi takımı grubundan ikinci olarak ayrılırken B kategorisinde bulunan Fen Lisesi takımı gruplardan birinci çıkarak, Zonguldak İl genelinde yapılacak olan Liseler arası basketbol turnuvasına katılmaya hak kazandı.
Her maç sonrası sevinçlerini hem arkadaşları hem de koçları Doğa Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Devrim Şahinkaya ile paylaşan genç dev adamların, aynı başarıyı il genelinde yapılacak finallerde de göstermek istedikleri edinilen bilgiler arasında.
Zonguldak il genelinde yapılacak turnuvanın kazananı ülke çapında Zonguldak’ı temsil edecek.

Yorumlar

600 sporcu madenciler için mindere çıktı

1 Aralık 2019 Pazar 12:54

600 sporcu madenciler için mindere çıktı

22 il ve 3 ülkeden 600 sporcu madenciler için mindere çıktı

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası düzenlendi.
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ve bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Madenci Kupası Judo turnuvası Zonguldak'ın ev sahipliğinde Site Spor Salonu'nda başladı.
Turnuvaya 22 il ve 3 ülkeden toplamda 600 yakın sporcu katıldı. Müsabakalar Süper Minikler ve Minikler olmak üzere 2 kategoride yapılıyor. 2 gün süren müsabakaların ardından kategorilerinde dereceye giren sporculara kupa, madalya verilirken antrenörlere ise madenci heykeli verilecek.
Site Spor Salonu'nda başlayan müsabakaların ilk gününde birbirinden heyecanlı ve nefes kesen müsabakalara sahne oldu. Minikler minderde birbirlerini tuş edilmek iyice kıyasıya mücadele verdi. Öte yandan minikler sahada mücadele ederken sporcuların aileleri de tribünden çocuklarına destek verdi.
Judo İl Temsilcisi Kemal Çebi, Judo'nun Zonguldak'tan en üst seviyede temsil edildiğini söyleyerek, "Bu yıl dördüncüsünü yaptığımız ve geleneksel hale gelen madenciler turnuvası başladı. Şu anda 22 il ve 3 ülkeden 600 yakın sporcu 2 gün boyunca yarışacak. Süper Minikler ve Minikler olmak üzere turnuva 2 kategoride devam ediyor. Judo Federasyonu Başkanı, Başkan Yardımcıları, Dünya Judo Federasyonu protokol üyeleri, Judo Genel Koordinatörü olmak üzere şuanda Judo burada en üst seviyede temsil ediliyor. Hakikaten güzel bir organizasyon oluyor. Ben buradan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e teşekkür ediyorum. Olağan üstü bir çapa ile maçlarımızı eksiksiz yapıyoruz. Biz bu müsabakalarımızı sponsorlukla yapıyoruz. Bizim sponsorumuz Zonguldak Belediyesi Belediye Başkanımız Selim Alan'a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu müsabakalara Zonguldak'ta 23 sporcu ile katılıyoruz. Temennimiz buraya gelen kafilelerin mutlu bir şekilde dönmeleri"dedi.

“Madencileri anımsatmak bizlerin görevi”
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, madencileri anımsatmanın kendilerinin görevi olduğunu ifade ederek, ''Uluslar arası madenciler judo turnuvasını tekrar düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle bir büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmak mutluluk verici. Salonun tamamı neredeyse dolu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Zonguldak emeğin başkenti. Madenci kenti. Binlerce insan ekmeğini yerin metrelerce altından kazanıyor. Madencileri anımsatmak bizleri görevi. Bu turnuvayla da onları en şekilde temsil ediyoruz" diye konuştu.

Yorumlar

Ereğli yine mağlup..

17 Kasım 2019 Pazar 18:39

Ereğli yine mağlup..

Ereğli yine mağlup..

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Ereğli belediye spor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Çilimli Belediye Spora 3-0 mağlup oldu.

Şehit Vefa Karakurdu stadında saat 14.00’ de başlayan karşılaşmada maçın başından sonuna kadar oyun üstünlüğünü elinde tutan Çilimli belediye spor karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Ereğli Belediye sporlu taraftarların maçın son 15 dakikasına doğru sahayı terk ettiği görülürken, bazı taraftarlarda sporculara tepki gösterdi.

Yorumlar