ANTALYASPOR MAÇ GÜNÜ BELLİ OLDU…

18 Eylül 2018 Salı 10:02

ANTALYASPOR MAÇ GÜNÜ BELLİ OLDU…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ereğli Belediye Spor’un Ziraat Türkiye Kupası 3. turdaki rakibi Antalyaspor ile yapacakları maç günü belli oldu.

Ereğli Belediye Spor’un Ziraat Türkiye Kupası 3.turdaki rakibi Antalyaspor olmuştu. Antalyaspor-Ereğli belediyespor maç,  Şehit Vefa Karakurdu stadında 27 Eylül Perşembe günü  saat 13.30’da oynanacak.

Yorumlar

Antrenör Şahin'den açıklama...!

15 Eylül 2018 Cumartesi 10:30

Antrenör Şahin'den açıklama...!

Ziraat Türkiye Kupası 3. turda Kdz. Ereğli Belediye Spor Antalyaspor’u kendi evinde konuk edecek. Antrenör Zafer Şahin 3 tur ile ilgili açıklamada bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası ilk turunda 1071 Çankırı sporu 3-2, ikinci turda da Gebze sporu 2-1 mağlup ederek 3 tura yükselen Kdz. Ereğli Belediye Spor 3 turda Antalyaspor’u kendi evinde konuk edecek.

Zafer Şahin’in açıklamasında; “Bizim için hayırlı olsun. Antalyaspor, Süper Toto Süper Lig’de mücadele eden ve daha 3 hafta önce İstanbul’da Beşiktaş’a Vodafone Park’da ilk mağlubiyetini yaşatan bir takım. Biz sahamızda oynayacak olmanın avantajını en iyi şekilde kullanarak elimizden geleni yapacağız. Oyuncularıma güveniyorum.”

Yorumlar

ANTALYA'YA ÇİLEĞİN TADI ACI GELECEK!

14 Eylül 2018 Cuma 15:34

ANTALYA'YA ÇİLEĞİN TADI ACI GELECEK!

ANTALYA'YA ÇİLEĞİN TADI ACI GELECEK!

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur eşleşmeleri belli oldu. Buna göre Kdz.Ereğli Belediyespor kendi evinde Antalyaspor'u konuk edecek. Ereğli Belediye spor bilindiği üzere ilk turda 1071 Çankırı sporu 3-2, ikinci turda da Gebze sporu 2-1 mağlup ederek tur atlamıştı.

Yorumlar

Eskrimciler sezonu madalyayla açtılar…

10 Eylül 2018 Pazartesi 14:34

Eskrimciler sezonu madalyayla açtılar…

Eskrimciler sezonu madalyayla açtılar…

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından 8 Eylül 2018 Cumartesi günü Konya ilinde Açık Eskrim Turnuvası düzenlendi. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya, Türkiye'nin farklı illerinden bin 400'e yakın sporcu katıldı.

Organizasyonda 4 Eylül'de başlayan müsabakalar, 10, 12, 14, 17 yaş altı ile büyükler ve veteranlar olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleşti.

Turnuvaya, U14 erkek kılıç kategorisinde Çilek Eskrim Sporcusu Mikail Onat Yılmazer bronz madalya kazandı.

Çilek Eskrim antrenörü  Barış Bahadır,  “ 2018 -2019 eskrim sezonuna madalya ile başladığımız için çok mutluyuz.. Sezon içinde hedefimiz madalya sayımızı arttırmak...Bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkür ederiz…” dedi

Yorumlar

Transferimle Beraber Instagram'da 30 Bin Takipçi Kazandım

6 Eylül 2018 Perşembe 23:02

 Transferimle Beraber Instagram'da 30 Bin Takipçi Kazandım

Galatasaray'ın Akhisarspor'dan transfer ettiği Ömer Bayram, 'Transferim Türkiye'de büyük haber oldu. Bir günde Instagram'da 30 bin takipçi kazandım.' dedi.

Akhisarspor'dan 400 bin euro karşılığı Galatasaray'atransfer olan 27 yaşındaki sol bek Ömer Bayram, transfer süreciyle ilgili açıklamalar yaptı.

 

"ŞAMPİYONLAR LİGİ FUTBOLCUSU OLDUM"

Hollanda'da NAC Breda altyapısından yetişen Ömer Bayram, "Galatasaray'a transferim Türkiye'de yankı uyandırdı, büyük haber oldu. Ben de bir gün içinde Instagram hesabımda 30 bin takipçi kazandım. Altı yıl önce NAC'ın sol kanat oyuncusuydum. Şimdi Şampiyonlar Ligi futbolcusu oldum." dedi.

"GERÇEK OLDUĞUNU FARK ETMEM ZOR OLDU"

Çocukluğundan beri Galatasaray taraftarı olduğu belirtilen futbolcu "Geride uykusuz geceler bıraktım. Benim için bir rüyanın gerçeğe dönüştüğünü fark etmek epey zor oldu. Hala daha her şey çok taze. Doğru bir adım mı diye düşünüyorum. Akhisar'da kalsam Avrupa Ligi'nde oynayacaktım şimdi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım"" diye konuştu.

"BONSERVİS ÖDEMELERİ GÜVENDİKLERİNİ GÖSTERİYOR"

Ömer Bayram şöyle devam etti: "Galatasaray benim için bonservis parası ödedi. Bu da bana güvendiklerini gösteriyor. Sözleşmemin bitmesine bir yıl kalmıştı, sonuçta bekleyebilirlerdi. Şimdi sol bekte Nagatomo ile forma yarışına girmem gerekiyor".

Kaynak: sondakika.com
Yorumlar