AK Parti'li ve ihrac ediliyor..

22 Nisan 2019 Pazartesi 13:45

AK Parti'li ve ihrac ediliyor..

Dün Ankara'da ki şehit cenazesi sırasında Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçtaroğlu'na yönelik saldırıda, linç girişimi zanlısı Osman Sarıgün ile birlikte 5 kişi daha yakalandı.

Dün Ankara'da ki şehit cenazesi sırasında Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçtaroğlu'na yönelik saldırıda, linç girişimi zanlısı Osman Sarıgün ile birlikte 5 kişi daha yakalandı. Saldırgan Osman Sarıgün'ün AK Pati üyesi olduğu ortaya çıktı.

 


Çelik"Demokratik siyasette şiddete yer yoktur."

Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıranların arasında ismi geçen Osman Sarıgün'ün, AK Parti'den ihraç talebiyle İl Disiplin Kuruluna sevk edildiğini bildirdi.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Kılıçdaroğlu'na saldıranlar içinde ismi geçen Osman Sarıgün'ün partimiz üyesi olduğu görülmüştür. Ankara İl Yönetim Kurulumuz, Osman Sarıgün'ün kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak İl Disiplin Kuruluna sevkine karar vermiştir. AK Parti, şiddetin her türlüsüne karşıdır. İlkelerimiz, şiddeti kesinlikle reddetmektedir. Demokratik siyasette şiddete yer yoktur." ifadelerine yer verdi.

 

Güncel tüm haber ve içeriklerimizi, www.karatrenhaber.com 'dan takip edebilirisiniz.

Yorumlar

Milli görüşün yeni adresi..

15 Nisan 2019 Pazartesi 13:02

Milli görüşün yeni adresi..

Refah Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı'na Yaşar Likoğlu atandı.

Refah Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı'na Yaşar Likoğlu atandı.

Önceki dönemlerde Saadet Partisi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Likoğlu, yaptığı açıklamada; "Öncelikle bu görevi bana layık gören  Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Dr Fatih Erbakan'a ve İl Başkanı Sayın Necdet Sarı'ya teşekkür ederim.Yönetimi oluşturma çalışmalarımız titizlikle devam ediyor. Yönetimde görev alacak arkadaşlar ve tüm Ereğlili dava kardeşlerimizle beraber 90 lı yıllardaki aşk, azim ve heyecanla çalışarak Ereğli'mizi ve ülkemizi milli görüş iktidarıyla buluşturacağız." dedi.

Yorumlar

HALİL POSBIYIK İLE HALK HAREKETİ TARİH YAZDI

12 Nisan 2019 Cuma 13:00

HALİL POSBIYIK İLE HALK HAREKETİ TARİH YAZDI

31 Mart yerel seçimlerinde en yakın rakibine 11 bin oy fark atarak tarih yazan ve 5 yıllık aranın ardından bir kez daha Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığına seçilen Halil Posbıyık adına “video klip” hazırlandı.

“Teşekkürler Ereğli” başlığı ile seçim sürecini anlatan “video klip” te şu ifadeler kullanıldı.

“Doğduğu topraklara aşık, memleketine hizmet için hayatını adamış Halil Posbıyık Ereğli halkıyla omuz omuza unutulmayacak bir destan yazdı. Hangi düşünceden olursa olsun dokunduğu her omuz ona destek verdi. Çünkü o halkın adayıydı. Tüm çıkar gruplarının karşısında duran Halil Posbıyık yalnız değildi. Arkasında liderlerini 5 yıldır hasretle bekleyen Ereğli halkı vardı. İnanmış bir halk ve onların liderinin önünde hiçbir gücün durma şansı yoktu. Hiç kimse halkın iradesine karşı duramadı duramazdı. Halil Posbıyık’la halk hareketi tarih yazdı.” 

Teşekkürler Ereğli…

Yorumlar

Başkan yardımcıları belli oldu..

9 Nisan 2019 Salı 14:20

Başkan yardımcıları belli oldu..

Başkan yardımcıları belli oldu..

Kdz. Ereğli Belediye Başkan yardımcıları belirlendi. Gerçekleşen Belediye Meclisi toplantısına göre; Haluk Okur, Tayyar Mendeş, Selma Açıkgöz, Atilla Bulak ve Oğuz Cömert, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları oldular.

Yorumlar

Uysal konuştu.

5 Nisan 2019 Cuma 17:09

Uysal konuştu.

Uysal konuştu.

Kdz. Ereğli Eski Belediye Başkanı Operatör Doktor Hüseyin Uysal, kendisine oy veren seçmenlere teşekkür etti. Yerel seçimlerden galip çıkan Halil Posbıyık'ı tebrik etti. Uysal yaptığı açıklamada;

"Kazananı tebrik ediyorum. Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı süresi boyunca, yedi tane seçim, bir de 15 Temmuz hain darbe girişimi oldu. Ereğli Halkı'na hem hizmet ettik hem seçimlerle ilgili yoğun mesai harcadık. Ben güzel işler yaptığıma inanıyorum. Dokunulmayan yerlere dokunduk. Ancak bazı gruplar tarafından çalışmalarım sabote edildi. Kimseye kırgın ve dargın değilim.Çok kısa zamanda seçimlere hazırlandım 3 bin 500 civarı oy aldım. Başta bana oy veren seçmenlerim olmak üzere Ereğli Halkı'na teşekkür ediyorum. Eylül, Ekim ayına kadar dinleneceğim. Sonra yaşamımda ve siyasette neler yapacağıma karar vereceğim. Kazanan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum." dedi.

Yorumlar