"Festival için Esnaftan Bir Kuruş Bile Almayacağız"

22 Şubat 2024 Perşembe 20:14

"Festival için Esnaftan Bir Kuruş Bile Almayacağız"

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli,sahil taksi esnafını ziyaret etti. Yoğun bir ilgi ile karşılanan Murat Sesli’ye taksici esnafından tam destek geldi.

Kdz. Ereğli önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli’yi, belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerden çok iyi bildiklerini ve içlerinden biri olduğunu belirten taksici esnafı verdiği sözleri yerine getireceğine dair inançlarının tam olduğunu belirtti.
Taksici esnafına projelerden bahseden Kdz. Ereğli önceki dönem Belediye Başkan Murat Sesli, burada yaptığı konuşmada, belediyenin hiçbir işletme veya ticaretle uğraşan esnafın, taksicinin ortağı olmadığını söyledi. Sesli konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
“Belediye hiçbir taksicinin, esnafın ortağı değildir. Muhakkak alması gereken ücretler vardır. Festivalde ne taksi duraklarından ne halk otobüsçülerinden ne de Ereğli esnafından para istemiyoruz. Biz festivali nasıl yapacağımızı 2008 yılında gösterdik. Festivali yapacak olanlar bankalar, ulusal marketler. Biz bunlardan alacağımız paralarla festivali çok rahatlıkla yapıyoruz. Sorunlarınızın sadece maddiyat ile ilgili olmadığını biliyoruz. Gittiğiniz yollarda Ereğli’nin her köşesine giriyorsunuz. Yollarımız çok kötü. Bunu gelir gelmez çözüyoruz. 2008 yılında 120 bin ton asfalt dökerek rekor kırdık. Ereğli’nin en az 300 bin ton asfalta ihtiyacı var. Geldiğim zaman Ereğli’de asfaltsız yer bırakmayacağız. Asfaltın tamamını yenileyeceğiz. Bunu yaparken de asfaltın üzerinde asfalt olmaz.”

Yorumlar

Sesli ve ekibi Kaymakam Yapıcı’yı ziyaret etti

22 Şubat 2024 Perşembe 20:12

Sesli ve ekibi Kaymakam Yapıcı’yı ziyaret etti

İyi Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, İyi Parti İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Evrim Balbaloğlu ve Belediye Meclis Üyeleri Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı makamında ziyaret etti.

İyi Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi Evrim Balbaloğlu ve Belediye Meclis Üyeleri Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’yı ziyaret ederek, saha çalışmaları hakkında bilgi vererek, meclis üyelerini tanıttı.

Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, Kaymakam Yapıcı'ya güzel ağırlamalarından dolayı teşekkür ederek, saha çalışmaları hakkında Yapıcı'yı bilgilendirdi.
Sesli şöyle konuştu; "Güçlü, halkın içinden bir ekip oluşturduk. Meclis üyesi adaylarımızın hepsi birbirinden değerli. Saha da çok güzel bir teveccüh var. Bu teveccühe inşallah hizmetlerimizle ekip olarak karşılık vereceğiz. "

Ziyarette konuşan İyi Parti Kdz. Ereğli 1. Sıra Adayı Evrim Balbaloğlu, Genel başkanlarının kadın olmasının meclis listelerine yansıdığını belirtti. Liste de 11 tane kadının olduğunu ve sahada çok güzel tepkiler aldıklarını belirtti. Balbaloğlu konuşmasında, “Başkanlarımızla, ekibimizle, Ereğli’mize gönülden hizmet için yola çıktık. Murat başkanımın çok güzel projeleri var. İnşallah elbirliği ile tek tek projelerimizi hayata geçireceğiz. Ereğli’yi hak ettiği hizmete kavuşturacağız. Bizleri ağırladığınız çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.
Kaymakam Mehmet Yapıcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sesli ve ekibine başarılar diledi.

Yorumlar

POSBIYIK GÖNÜLLÜLERİ SEÇİM OFİSİ AÇILACAK

22 Şubat 2024 Perşembe 13:16

POSBIYIK GÖNÜLLÜLERİ SEÇİM OFİSİ AÇILACAK

KDZ. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Cuma günü saat 14.00’de Yalı Caddesi girişinde Posbıyık Gönüllüleri Seçim Bürosu’nun açılışına ve CHP Belediye Meclis Üyesi adaylarının tanıtımına tüm Ereğli halkını davet etti.

KDZ. Ereğli Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim kampanyası döneminde ‘Posbıyık Gönüllüleri’nin kullanacağı seçim ofisinin açılışını ve CHP Belediye Meclis Üyesi Aday tanıtımlarını yarın saat 14.00’de Yalı Caddesi girişinde yapacak.
Başkan Posbıyık, yayınladığı mesajda açılış ve tanıtıma tüm Ereğli halkını davet ederek; “Değerli Hemşehrilerim, 23 Şubat 2024 Cuma Saat: 14.00'de; Yalı Caddesi girişindeki 'Posbıyık Gönüllüleri Seçim Büromuzun Açılışı ve Meclis Üyesi Aday Tanıtımı'na katılımınız bizleri onurlandıracaktır. Saygı ve sevgilerimle” dedi.

Yorumlar

“Hepimiz Murat Sesli’yiz” dediler, sahaya indiler

21 Şubat 2024 Çarşamba 16:42

“Hepimiz Murat Sesli’yiz” dediler, sahaya indiler

İyi Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli meclis üyeleri ile birlikte sahaya çıktı. Meclis üyelerinin açtığı “Hepimiz Murat Sesli’yiz” pankartı vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

İyi Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, meclis üyeleri ile birlikte ilk saha gezisini gerçekleştirdi. Meclis üyeleri Murat Sesli ’ye destek amaçlı, “Hepimiz Murat Sesli’yiz” pankartı açarak, Murat Sesli’nin yanında olduklarını belirttiler.
Sesli ve ekibi ilk gezisini çarşı içerisinde yaparak, esnaftan destek istedi. Bir tane, iki tane değil, yüzlerce, binlerce Murat Sesli olduğunu söyleyen Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
“Ereğli’nin bizlere ihtiyacı olduğu için biz sahaya çıktık. Ereğli’nin kaybedecek bir günü dahi yok. Biz ekip olarak sahadayız ve inşallah bu işi başaracağız. Ereğli belediyesini kazanarak, ekip olarak çok güzel hizmetler yapacağız.”
“Belediye’nin taksicilerin parasına ihtiyacı yok”
Sesli ziyaretleri sırasında taksici esnafını da ziyaret ederek, “Taksicilerimizin sıkıntılarını biliyoruz. Bununla ilgili olarak ayrıca ziyaretimiz de olacak. Belediye taksicilerin, otobüsçülerin ortağı değil. Belediyenin taksicilerin parasına ihtiyacı yok. 24 saat çalışarak, evine ekmek götürmek isteyenlerin parasında da gözü olmaması lazım. Ben sorunlarınızı biliyorum. Bende esnafım. 1983 yılından beri ticaret yapıyorum. Ticaretin, ticaret yapmanın ve para kazanmanın ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Rahat olun, bundan sonra çok şey değişecek. Allah izin verirse bizlere, göreve geldiğimiz zaman bunu göreceksiniz. Sizin nezdinizde bütün taksi durakları, hal otobüsçülerimize de aynı şeyi söylüyorum, söyleyeceğim. Biz festivalde taksicilerden, otobüsçülerden, duraklardan para alan bir belediye olmayacağız. Vergisini aşırı alan bir belediye olmayacağız. Herkes hakkını verecek, fazlasını istemeyeceğiz. Onu da belirtmek istiyorum” ifadelerine yer verdi.
Ziyaret esnasında esnaflar “biz artık ticaretin içerisinden gelen bir belediye başkanı istiyoruz. Nasıl olursa olsun, artık değişim olsun. Sizi belediye başkanı olarak görmek istiyoruz diyerek, Sesli’ye desteklerini söylediler.
Gezi programına İyi Parti Belediye Meclisi 1. Sıra Adayı Evrim Balbaloğlu, İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, Meclis Üyeleri, Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Murat Sesli’nin eşi Ayfer Sesli, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli’nin eşi Özlem Sesli ve çok sayıda Sesli gönüllüleri katıldı.

Yorumlar

İşçinin Listesi

21 Şubat 2024 Çarşamba 16:27

İşçinin Listesi

İşçinin Listesi

Yorumlar